Iselinn Andersen - ☮

ADVENTSKALENDER LUKE 6 - VINN WEEKENDOPPHOLD PÅ HOTELL


 dagens luke deler jeg ut et weekendopphold på Kristiansands mest sentrale hotell; Thon Hotel Kristiansand! TRYKK HER FOR Å DELTA

ADVENTSKALENDER LUKE 5 - VINN BUKSE FRA JUNKYARD


RABATTKODE TIL TO DIE FOR SWIMWEAR


Bruk koden "FISKEPINNE" i checkout for å få gratis shipping  ♥ADVENTSKALENDER Luke 2


TRYKK HER ELLER PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN!

Hei og riktig god onsdags formiddag! I dag hadde jeg litt tekniske problemer med bloggen, så kalenderen kom ut litt senere i dag enn forventet.

Nå er det på tide å åpne opp luke nummer 2 i advenskalenderen og i dag kan du vinne en Bold Metal Arched Powder Brush fra Real Techniques til en verdi av 379,-. Real Techniques er min ultimate kostefavoritt og de fra kolleksjonen «Bold Metals» er absolutt de beste sminkekostene jeg noensinne har prøvd. Arched Powder Brush er en fantastisk pudderkost med svært tett og myk bust. Busten er spesialkuttet, slik at den frigir perfekt mengde pudder. Håndtaket har mer vekt inn mot midten, slik at kosten ligger perfekt i hånden. Jeg har tidligere skrevet om den her.

_MG_6397

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Juli 2015


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits