Iselinn Andersen - ☮

ADVENTSKALENDER LUKE 6 - VINN WEEKENDOPPHOLD PÅ HOTELL


 dagens luke deler jeg ut et weekendopphold på Kristiansands mest sentrale hotell; Thon Hotel Kristiansand! TRYKK HER FOR Å DELTA

ADVENTSKALENDER LUKE 5 - VINN BUKSE FRA JUNKYARD


RABATTKODE TIL TO DIE FOR SWIMWEAR


Bruk koden "FISKEPINNE" i checkout for å få gratis shipping  ♥DET BLIR ADVENTSKALENDER PÅ BLOGGEN!


Det er så ufattelig gøy å kunne dele med dere at det i år blir adventkalender på bloggen, med premier fra blant annet Batiste, I love cosmetics, Real Techniques, Thon Hotels, PictureIt og mange flere. Dette er utrolig spennende for meg og selvfølgelig hadde det ikke vært mulig å få til uten fantastiske sponsorer.

Liker dere Facebook-siden min her legges det ut link hver dag i desember hvor du kan vinne flotte premier. Om du liker siden min får du i tillegg et ekstra lodd i trekningen, altså dobbel så stor sjanse for å vinne. PS: Adventkalenderen kommer til å bli lagt ut på den andre bloggen min iselinnandersen.femelle.no

Swiss Anti Cellulite + rabattkode


Swiss Clinic er noe jeg har hørt mye snakk om i det siste, først  var det stort sett blant bloggere men nå synes jeg nesten alle snakker om det og det er nærmest utelukkende positive ting jeg har hørt. Dermed har jeg naturligvis blitt nysgjerrig på dette og skal nå fortelle dere om oppfølgeren til Swiss Skin Renewal fra Swiss Clinic, nemlig Swiss Anti Cellulite!

Hele tanken bak Swiss Anti Cellulite er å kunne kvitte seg med cellulitter, strekkmerker og forstørrede porer hjemme på en naturlig måte, for bare brøkdelen av prisen du måtte gitt for samme behandling på en salong. Swiss Anti Cellulite består av tre produkter som fungerer slik:
Swiss Body Roller er en bred hudroller for store overflater, som åpner opp huden og setter fart på kollagenproduksjonen. Det følger også med 2 stk "Swiss Eraser" : et serum til bruk på kvelden og en krem til bruk på dagen. Serumet og kremen inneholder hele 14% aktive ingredienser med bevist effekt mot cellulitter i kliniske studier. Man kan forvente seg resultat etter bare 6-8 uker.Siden jeg har hørt så mye positivt om Swiss Clinic skal jeg definitivt bestille meg denne selv og prøve nå i sommer (og da kan jeg jo gi dere en skikkelig personlig vurdering) Akkurat nå kan du kjøpe Swiss Anti Cellulite til redusert pris! 1890,- er ordinær pris, men bruker du rabattkoden BLOGG kan du få Swiss Body Roller, en nattgel og en dagkrem hjem for kun 1275,-

 

New in: White sneakers


Trykk på bildet for å lese mer.

Shoe love is true love


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Hallo og riktig god onsdags ettermiddag til dere! Er en stund siden jeg har vist meg her, jeg har nemlig vært syk. Faen så syk for å være helt presis (pardon my French). Det er jo selvfølgelig ikke så rart etter all den fartingen jeg har hatt gående i det siste, så nå er det full avslapning helt frem til jeg reiser til Gran Canaria den 14. mars, jeg tar ikke sjansen på å bli syk en gang til, hehe. Tenkte jeg forresten jeg måtte vise de fine, nye skoene mine som jeg fikk av selveste julenissen på julaften, hehe. Og nei, de er ikke for små. Jeg har bare en mikroskopisk liten storetå..Gleder meg sånn til våren og sommeren er her, til bare legger og grillmat! Jeg er bare så utrolig klar for alt det der nå at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre meg av haha.

 

Sånn, da har jeg nå iallefall vist meg her, det var virkelig på tide! Hva synes du om skoene? 

Minner om konkurransen jeg har gående hvor du kan vinne en kjempefin palett fra NYX. Trykk >her< for å melde deg på.

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Juli 2015


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits