Iselinn Andersen - ☮

NEXT DESTINATION


Etter noen flotte dager ute på hytta har jeg og Christian kommet oss hjem igjen. Nå har vi endelig fastsatt dato og destinasjon til neste reisemål! Siden vi begge har bursdag i september bestemte vi oss for å gi hverandre en tur sammen som gave. Og valget vårt falt på Amsterdam! SOM jeg gleder meg, jeg har hørt så utrolig mye bra om denne byen og tror vi kan få det helt supert her. Vi blir ikke lenge, men håper å få endel ut av tre dager her.

Så nå trenger jeg tips fra dere! Hvilke hotell burde vi sove på, hvor burde vi spise, hva burde vi se og hvor burde vi dra ut? Kom gjerne med tips, alle blir mottatt med stor takk ♥PicMonkey Collage

EN: After a few wonderful days out in the cabin, me and Christian are now home once again. Now we have finally established a date and destination to our next travel destination! Since we both celebrate our birthdays in September we decided to give each other a trip together as presents. And our choise fell on Amsterdam! I AM SO EXCITED, and I?ve heard so many good things about this city and I think we will have an amazing time here. We won?t stay for too long, but we hope to experience a lot on those three days.

So now I need tips from you guys! What hotel should we stay at, where should we eat, what should we see and were do we go out? All tips are recieved with great appriciation ♥

Gran Canaria roadtrip


 

Image and video hosting by TinyPic

Da jeg var på Gran Canaria nå i mars hadde jeg og Christian oss en roadtrip rundt midten og østsiden av øya. Og det var rett og slett helt magisk! Gran Canaria har så utrolig mye mer å by på enn strender og innpåslitne servitører som kommer med billig sex on the beach drinker. Vi leide oss en liten Volkswagen Up for rundt 400 kroner ved Anfi Del Mar sin car rental. Han hjalp oss veldig gjerne med å finne steder vi kunne besøke, og fant ut av en grei rute med han bak disken her. Ruten jeg har satt opp tok oss rundt 12 timer å kjøre, med alle stopp inkludert. HER kan du laste ned kartet hvor jeg har satt opp stoppesteder og kjørerutene vi tok.

 

Image and video hosting by TinyPic

På vårt første stopp var vi innom Maspalomas for å sjekke ut sanddynene jeg har hørt utrolig mye snakk om. En ganske stor skuffelse egentlig, men gøy å ha sett.

 

Image and video hosting by TinyPic

På riksvei CG-1 kom vi til en utrolig fin utkikksplass, hvor vi tok en liten stopp for å kikke. Her synes jeg naturen var veldig flott!

 

Image and video hosting by TinyPic

Det andre stoppet vi var innom var den nydelige småbyen Fataga. Her kunne jeg faktisk tenkt meg å bo i en natt en annen gang jeg reiser til Gran Canaria. Mange små, søte gater, gallerier og keramikkbutikker. Her tok vi oss en god time og bare gikk rundt i gatene, og en liten forfriskningspause med øl på en restaurant.

 

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Vårt 3. stopp var på den vulkanske klippen Roque Nublo som ruver 1813 meter over havet og er et av øyas største landemerker. En veldig kul ting å se!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Etter Roque Nublo var det på tide med en pitstop for å få noe mat. Vi hadde på dette tidspunktet kjørt oss litt vill, så jeg aner dessverre ikke hva stedet her heter, haha. En utrolig god lunch var det iallefall, og jeg anbefaler alle å prøve «fried peppers» om det står på menyen. Litt spekemat og tomater med hvitløk og olje var perfekt tilbehør.

 

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Pico de las Nieves er øyas høyeste punkt og er 1949 meter over havet. Helt ufattelig nydelig var det her oppe! Men også kaldt, med bare 13 grader og ekstremt høy luftfuktighet, så om du skal ta turen opp hit anbefales det å ta med en jakke.

 

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Caldera de Banama er et sted som ligger på vei ned fra fjellet fra Pico de las Nieves med et krater som er 170 meter dyp og 1000 meter bred. Her var vi da sola begynte å gå ned, og det var utrolig vakkert her! Rundt i området er det nok av turstier, og jeg kan tenke meg at dette er en utrolig fin plass for å ta seg en lang spasertur. Vi så mange mennesker med sekk og telt på ryggen, så at det er populært er det ingen tvil om.

 

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Etter dette gikk turen vår ned fra fjellene og inn mot øyas hovedstad Las Palmas. Her var vi egentlig bare innom kjøpesenteret Centro Commercial Las Arenas for å få med oss Primark. Las Palmas er en flott by, og jeg anbefaler egentlig en dagstur inn hit. Men en veldig fin avslutning på en halvtur rundt Gran Canaria.

 

Image and video hosting by TinyPic

Har du vært på Gran Canaria? Hvilke steder anbefaler du å besøke her?

Hotellanbefaling i Oslo


 

_MG_6440_MG_6445 Etter en helt fantastisk helg i Oslo har jeg nå stasjonert meg godt hjemme hos mamma for å ta det helt med ro i noen dager, men jeg kjenner at den helgen godt kunne vart litt lengre! Jeg må rett og slett tipse dere om hotellet jeg bodde på, selv om jeg skrev et lite innlegg om det tidligere. Jeg er bare rett og slett utrolig fornøyd og kommer nok til å bo på dette hotellet igjen for å si det slik.

Hotell Bastion ligger i Skippergata, og det tok meg nokså nøyaktig 4 minutter å gå til Karl Johan og 6 minutter å komme meg til Jernbanetorget. Utrolig sentralt hotell altså. Jeg elsker looken hotellet hadde, det føltes veldig ærverdig og hjemmekoselig.
_MG_6446_MG_6448Frokosten var virkelig et kapittel for seg selv! Jeg føler ofte at hoteller ikke har «alt», men her hadde de virkelig alt! Pannekaker, eggerøre, bacon, stekt laks, røyka laks, frukt og grønt i lange baner.. Ja, you name it! I tillegg serverer de også kveldsmat og man kan steke seg litt pannekaker midt på dagen om det skulle være behov for det, helt gratis selvfølgelig.

_MG_6449_MG_6430_MG_6441

Tusen takk for nå, Hotell Bastion og Oslo♥

Sommerferie i mars


Åhh, da var turen til Gran Canaria bestilt! Å dra til Anfi år etter år er kanskje ikke det mest spennende som finnes, men da mamma spurte om vi skulle ta en to ukers mor- og dattertur til varmen var jeg ikke vanskelig å be. Jeg kjenner virkelig at denne kroppen trenger noe alvorlig med sol nå, har jo nærmest ikke sett sola siden september.. Jeg gleder meg virkelig til å oppleve varmen i to hele uker. Nei, nå kan mars bare komme!
Åh, gledermeg!

GoldenHei dere! Jeg hadde egentlig planer om å blogge da jeg var i Oslo, men tiden bare fløy fra meg! Jeg har fått gjort så utrolig masse koselig og gøy denne helgen, at det har ikke vært tid til annet. Et eksempel på dette er at jeg fikk tatt 3 bilder med kameraet igjennom hele turen, haha! På torsdagen løp jeg og søsteren min, Cecilie rett til hotellet for å kaste fra oss alt av bagasje og redd ned til Karl Johan for å spise på Hard Rock. Tidenes turistfelle, ja, men jeg cravet så sykt den utrolig gode burgeren de har! Derretter gikk turen til søteste Line og plutselig ble det en spontan bytur. Fredagen gikk med på shopping, kusinetreff og konsert med In Flames! Utrolig morro. Fredagen er bare en svær tåke, for da var jeg så sliten at jeg gikk bare rundt som en zombie, haha. Har rett og slett vært en fantastisk Oslotur og jeg gleder meg allerede til neste gang.

Hva gjorde du i helgen?

London guide


Selv pleier jeg å fly med Norwegian og liker å ta det billigste alternativet. Men SAS og Ryanair har også direkteruter fra Gardemoen. Flyturen har en ganske behagelig tid på ca 2. timer. Du kan få ganske billige turer til London, så det skader ikke å lete litt!

Jeg har både sovet på hostel litt utenfor byen og et superfancy hotell rett ved Liverpool Street. Sistnevnte er såklart å anbefale! Etter en lang dag med trasking er det utrolig deilig å kunne slappe av på et ordentlig, rent hotell med eget bad. Hotellet vi bodde på het The Montalm Hotel at The Brewery. Fantastisk hotell, med en kjent frokost og en helt syk restaurant.

Fra flyplassen: Tar du flyet til Gatwick kan du ta ekspresstoget herfra til Victoria Station. Det er en halvtimes togtur, og togene går hvert 15. minutt. Et tips er å kjøpe billett online et par dager før du reiser, slik sparer du penger og ikke minst tid.Oyster Card: Er helt uvurdelig i London! Dette kortet gjelder til både undergrunn og buss, og siden kollektivtransporten er såpass bra der så er det utrolig enkelt å navigere seg rundt om i byen.Taxi: Er man utrolig sliten så kan det være utrolig deilig å bare få tak i en taxi for å komme seg hjem. Det koster litt penger, men er såklart mye billigere enn her i Norge. Er dere en jentegjeng ute på livet i London og skal ha taxi i de sene nattetimer, kan det være lurt å speide etter rosa taxier. Disse er såkalte "Pink Ladies", et taxifirma med kun kvinnelige sjåfører, som bare tar på kvinnelige passasjerer for at alle parter skal føle seg trygge.

Oxford Street: Her finner du mange butikker som er en selvfølge å stikke innom når man er i London. Her er det åpent hele uken, og til sent på kveld. Her ligger blant annet Primark, Topshop, Miss Selfridges, River Island, Urban Outfitters, Bershka, New Look, Nike Town og Pull&Bear.

 

Regent Street: Her finner du også kjente merkebutikker som Zara og H&M. Gaten ligger rett ved Oxford Street, men er du heldig kan det være litt færre mennesker i denne gaten.New Bond Street: Her finner du merkevarer som Chanel, Louis Vuitton, Gucci og sist men ikke minst: Victorias Secret! Her ligger nemlig en gigantisk butikk, med ekstrem trengsel.Sentere: Harrod's er et senter de fleste har hørt om. Dette ligger i Knightsbridge og er virkelig et syn i juletider! Jeg var der i november og fikk sett de flotte juledekorasjonene, men hoppet over det denne gangen da det ikke var noe jeg skulle ha der. Selfridges er også et ekslusivt varehus i London hvor de selger blant annet merker som Alexander Wang og Isabel Marant. Westfield er et helt nytt senter med vanlige butikker som Accessorize, Diesel og Gap.

Markeder: London har mange flotte markeder, og jeg fikk faktisk ikke besøkt et eneste ett denne gangen! Camden er et marked som selger både klær, vesker og sko og er kjent for skinnvarer. De er åpne fra mandag - søndag 09:00 - 18:00. Nærmeste undergrunnstasjon er Camden Town

Spitafields Marked er et marked hvor unge designere viser frem kreasjonene sine. Dette markedet er perfekt på regnfulle dager siden det er innendørs. Åpent søndag 10:00 - 16:00. Nærmeste undergrunnstasjon er Liverpool Street Station.

Portobello Road Marked selger både vintage og nye designervarer. Disse har forskjellige åpningsdager for hver dag, så lurt å sjekke dette først. Nærmeste undergrunnsstasjon er Notting Hill Gate.Vintage: Radio Days (Waterloo station), Beyond Retro (Newington Road), Absolute Vintage (Hanbury Street) og Blondie (Commercial Street) er nok de mest kjente vintage og seconhand butikkene i London.

Drugstores: De har så utrolig mye kult, til kjempelave priser. I London burde du stikke innom Boots, der har de blant annet Real Techniques sminebørstene, og mange andre kule sminkemerker.

English Breakfast: Noe du virkelig må ha når du reiser til England er english breakfast. Oftest bestående av egg, bacon, bønner og toast. Viktig med nypresset appelsinjuice til. Det finnes utrolig mange flotte frokoststeder rundt om i London, men jeg og Chris har kjørt oss fast på en kjempesliten cafè inne på Liverpool Street Station som heter Ponti's. Selv om stedet ser utrolig slitent ut og det er sinnssykt varmt der inne, så er frokosten så ufattelig god!Hard Rock Cafè: Hard Rock er jo en turistfelle i seg selv, men de har gode burgere og øl. Men den i London er faktisk den aller første Hard Rocken som ble åpnet! Husk å også gå innom Hard Rock museumet. Prøv forresten brownies with fudge desserten, og hot wings til forrett. Altfor godt! Restauranten ligger ved Hyde Park Corner.
All Bar One: En restaurantkjede rundt om i hele Great Britian som serverer veldig god mat. Ble spesielt imponert over lunchen dems, chicken enchiladas var veldig godt!Pub til pub: Dette må alle som er i London gjøre! Finn en bargate og gå igjennom. Bare husk at i England begynner man å ta seg en pils rett etter jobb, og de stenger i 12-tiden. Ikke helt som hjemme med andre ord! Er utrolig god stemning på pubene rundt Liverpool Street fredag ettermiddag.

Starbucks: Jeg kommer ikke her for kaffe, men for den deilige chocolate frappuchinoen! Et perfekt hvilested imellom slagene. De fleste Starbucksene ved de store handlegatene er ganske fulle, så hvis målet er å slappe av ville jeg rådet deg til å gå litt lenger bort fra de verste turiststedene.

Tør å gå bort ifra de heftigste turiststedene: Du merker det stort sett ganske kjapt om det er et OK sted å spise på eller ikke. Personlig har jeg aldri fått vond mat når jeg har vært ute og spist i London.

Musikal: Dette er vel egentlig et must når du er i London, men vi skippet det denne gagen. Jeg er bare ikke glad i musikaler, men jeg har vært på We Will Rock You og synes den var helt okei (mest fordi jeg er fan av Queen)

Hop on hop off: Fantastisk måte å se byen på er disse bussene! Man får også litt bedre utsikt og bedre bilder av byen.Thames tour: Jeg vil virkelig anbefale å kjøpe billettene til bussene med Thames tour inkludert. Utrolig kult å se byen fra elva, og de fortalte mange morsomme fakta om broene og bygningene.Big Ben, Tower of London,  Buckingham Palace, House of Parlament, Trafalgar Square, London bridge, osv: Er også verdt et besøk. Har hørt at London Tower experience er utrolig bra, men var så utrolig lang kø der at jeg venter til en annen gang med å få gjort dette. Spektakulære bygninger og nydelige statuer.

Parkene: London har mange nydelige parker, blant annet Hyde Park og parken rett ved Buckinham Palace. Perfekt å ligge i skyggen på altfor varme dager når du trenger en pause.

Museum: London har også mange museumer, blant annet et Natural History Museum som jeg alltid synes er kult! Høflighet og orden: Britene er veldig opptatt av orden og høflighet. Dulter du borti noen sier du "I'm sorry", og det skader ikke å si "sir" og "ma'am" heller. Si takk og versågod! Vent til folkene på undergrunnen har gått av før du går på, og følg skiltene når det står "walk on left, stand right".

Billig shopping: Personlig synes jeg ikke klær og sko er så veldig mye billigere her enn standard butikker hjemme i Norge, bortsett fra på Primark, såklart. Så spar opp masse penger før du reiser, de flyr fort avsted! Sminke er endel billigere enn hjemme, iallefall produktene jeg bruker.Tax-free shopping: Spør om Tax Free ordning inni butikkene der du skal handle. Noen gir deg bare en kjempelang kvittering, og noen steder må du ha med pass. Her kan du spare mye penger!

 

Har du vært i London før? Hva er ditt beste London-tips? 

Siste dag i London


Åååh, er så trist at avreisen er i kveld. Vi har kost oss så masse her i London i disse fire dagene at det er utrolig trist å dra hjem. I dag skal vi gå på Primark for å prøve å få med oss noe hjem, hehe. Her kommer et knippe bilder av de siste dagene.Noen som er interessert i en London guide når jeg kommer hjem forresten? 

London calling


Hei alle sammen! Nå er vi virkelig godt stasjonert her i London, og har brukt dagen på å se litt turistgreier og litt shopping og MASSE restaurantbesøk. Det er nemlig 30 grader her nede og helt sinnsykt varmt. Tanken på å prøve klær er faktisk skikkelig skrekkelig, så jeg har ikke kjøpt meg et eneste plagg ennå. Men vi koser oss veldig fordiom altså! Vi har reservert bord på en søt restaurant rett borti gata her, også fant jeg ut av at de har Snatch (som er min favorittfilm) på Netflix her nede, så det blir garantert film på senga før det blir natta, haha.Litt av dagens fangst! Viser så klart full innkjøpsliste når jeg kommer hjem. Hvordan er været hos deg?

Fra Sverige til England


Hallo alle sammen! Nå sitter jeg faktisk fra hotellrommet mitt i London og oppdaterer bloggen, hihi! Men for å komme à jour så tenkte jeg å vise dere noen bilder fra den kjempekoselige campingferien jeg var på sammen med Christopher og familien hans i Sverige.

Fine Göteborg! Christopher glemte bagen min hjemme, så jeg måtte nødshoppe litt her, haha.

I Liseberg.Jeg tok faktisk dette monsteret av et pariserhjul, men høydeskrekken min ble ikke glad.Bohus Fästning. Utrolig kul plass!

En utrolig koselig ferie, altså. Vi reiste faktisk ifra Sverige i to-tiden i går natt for å komme oss til London. Så i går klarte vi bare å være våkne til 6-tiden på kvelden før vi sluknet og våknet av brannalarmen i dag morges, hehe. Nå skal det dusjes og SÅ blir det endelig en utrolig digg english breakfast. Vi snakkes senere!

A little piece of heaven


Wow, gårsdagen var bare knallbra! Jeg og svogeren min tok oss turen til Stavanger for å se Kvelertak og Avenged Sevenfold på Forum Expo. So worth it! I dag er jeg helt ødelagt, spesielt siden de spilte "A little piece of heaven", en sang jeg aldri har hørt live! Trodde faktisk aldri de spilte den. Tok litt av da! Også i tillegg klarte jeg å få tak i den ene trommestikken fra Arin Ilejay! Den må virkelig opp på veggen, haha. Jeg har sett Avenged Sevenfold live en gang før, og det var i spektrum i november, men denne gangen var de virkelig helt råe. De var så personlige og lekne på scenen, og noe av det verste jeg vet er band som bare går opp og spiller seg gjennom setlisten og skriker av og til "Norwaaay!". Nei, dette var virkelig a night to remember! (Bortsett fra da de spilte 3 Nickleback-sanger under rigging og folk faktisk sang med. Hæ?)

Gitaristen fra Oslo Faenskap spurte publikum om han kunne crowdsurfe litt. Haha, litt søtt, men veldig lite metal!


Litt naturlig scenelys. Utrolig kult!

Kvelertak skuffet dessverre litt med ekstrem dårlig lyd og kjedelig preformance. Jeg er fan, så gledet meg ganske mye til dem. Får se de som headlinere en annen gang! 

Nå gleder jeg meg bare til å se dem en gang til! Var du på Forum Expo i går? Har du vært på konsert med Avenged Sevenfold før?

Sommeren 2014


.. Skal bli tidenes beste! Her er hva jeg skal gjøre i sommer.

Avenged Sevenfold 25. juni - Stavanger.

Åååh, dette gleder jeg meg sååå til! Så de for første gang i november i fjor, og måtte rett og slett bare ta muligheten når de kom tilbake så snart. Blir nok helt magisk!

Hovefestivalen 28. juni til 3. juli - Arendal.

I år er jeg jo faktisk en av Hovebloggerne, så det blir nok en spennende utfordring! Alle gangene jeg har vært på Hove har vært fantastiske, og dette blir nok ingen unntak!

London, ubestemt dato.

Jeg gav Christopher Londontur i bursdagsgave, men bestilte akkurat i Hoveuken, så dette må endres på! Men vi er veldig glade i London og gleder oss virkelig til å reise ned igjen.

 

Ellers skal jeg være mye på sjøen, grille masse, være på stranda og bare kose meg i sola. Hva er dine planer for sommeren?

Hjelp meg å bli årets Hoveblogger?


Nå er de 10 finalistene til årets hoveblogger lagt ut, og jeg er en av dem, wihuu! Nå trenger jeg virkelig deres hjelp. Kunne nettopp DU ha tenkt deg å trykke den inn på denne linken og trykket på "stem på meg" knappen under iselinnandersen? Er jeg som er på det nest siste bildet. Jeg hadde blitt så utrolig takknemlig!

Du kan stemme en gang per device du har, så plukk gjerne opp både PCen, nettbrettet og mobilen, og faktisk en gang per nettleser, så bruk gjerne også internet explorer, chrome, firefox, opera eller hva enn du måtte ha :-)Du må altså ikke registrere deg eller noe slik for å stemme, og du kan stemme en gang per dag. Tusentusentusentusenmillionertakk 

 

All you need is Hove!


Hvert år har jeg sett konkurransen her på blogg.no om å bli årets blogger ifra Hove, og jeg har latt sjangsen skli forbi meg hver eneste gang. Men ikke denne gangen, nei! Jeg har vært på Hovefestivalen tre ganger på rad, så dette året blir det altså den fjerde gangen min, noe som vil si at jeg kjenner festivalen temmelig godt. Føler jeg, da!

Traff han derre Eliassen ved p3 scenen. Tommel opp!

Jeg har faktisk tenkt endel på det i det siste, at dette må jo være perfekt for meg. Kombinasjonen av blogging, festivalliv, fotografering og treffe mennesker er faktisk helt i blinken for meg. Mediebarnet i meg fra videregående lever fortsatt i beste velgående, og jeg har allerede sett for meg mange forskjellige blogginnlegg fra Norges beste festival. Ikke minst muligheten å vise alle andre hvor fantastisk flott det er der! Jeg har jo sørlandsjø i blodet, så jeg blir utrolig stolt når man står ved verdens ende og kikker utover mot horisonten, den flotte skogen med lampeskjermene man må gå igjennom for å komme dit, og den fantastiske stemningen nede ved kunstgresset.


Elsker virkelig dette bildet fra Hove i fjor, hvor vi kom dødstidlig og fikk nøyaktig de plassene vi ville ha. For en herlig gjeng! De hentet meg klokka 8 om morgenen for at vi skulle være tidlig ute, og jeg hadde vært på en fuktig festival kvelden før. Trengte hjelp med å få opp teltet foråsidetsånn.

Hovefestivalen er så ufattelig sosialt, og selv om man reiser med tidenes største vennegjeng kommer den etter en uke garantert til å bli utvidet. Jeg mener, du kan jo ikke gå på do uten å få deg en ny venn! Elsker virkelig livet når jeg hiver meg inn i teltet når det begynner å lysne til morgen etter en legendarisk lang dag, med piping i ørene og iskalde føtter. 

Superhappy fangirl som nettopp hadde sett Lamb Of God.

Jeg tror faktisk ikke jeg klarer å plukke ut et bestemt Hove-minne som er aller best engang. Det er jo hele kombinasjonen av dødsbra konserter og gode mennesker rundt seg som gjør en dag spesiell. Men hvis jeg skal velge ut en ting, og som absolutt ikke hadde noe alkohol inne i bildet heller, så må det være da Jonas Alaska spilte på Hovescenen midt på dagen. Vi var en gjeng som bare satt i gresset og hørte på. Jeg hadde aldri hørt musikken hans før, så jeg var egentlig ikke sånn kjempeinteressert kan du si. Helt til han begynte å spille "October". Det fanget meg bare helt plutselig, og teksten var så sterk at jeg begynte å strigråte bak de gigantiske solbrillene mine. Hver gang jeg setter på den sangen nå i ettertid havner jeg plutselig tilbake på gresset, og får den samme følelsen jeg fikk da. Det var bare en av de sterkeste konsertøyeblikkene jeg har hatt noen gang. Vært på et par konserter med Alaska i ettertid for å si det sånn! 


Meg og BJ rett før usynlige ninjaer begynte å kutte løk da Alaska spilte October.

 

Så for å oppsummere hvorfor jeg ønsker å bli Hoveblogger er det rett og slett fordi jeg elsker festivalen, elsker å skrive, elsker å ta bilder og elsker å omgås mennesker. Som om Hovefestivalen ikke er legendarisk nok i seg selv, hadde det altså vært helt utrolig å få muligheten til å blogge herfra og vise alle hvor knall det er her. VOTE ISELINN FOR #HOVEBLOGG14

My bucket list #1


I'm just a dreaaameeer, haha. Min bucket list er langlanglang, og tenkte det hadde vært litt morsomt å dele endel av det jeg har lyst til å oppleve. Kanskje noen av dere drømmer om akkurat det samme? Jeg har så mye, at det er egentlig bare å sette i gang, hehe. Siden jeg har såpass mange drømmer, tar jeg og fordeler det utover i flere innlegg, så det ikke blir så fryktelig langt.

Bestige Kilimanjaro | Roadtrip igjennom USA fra østkysten til vestkysten i en cabriolet.

Dykke i The Great Barrier Reef | Hoppe i fallskjerm


Få motorsykkellappen | Ta en helikoptertur.

Svømme i Victoria Falls | Drive med veldedighetsarbeid.


Bestige Galdhøpiggen | Se nordlys.

Dra til Longyearbyen | Kaste pil på et kart, og dra dit pilen lander. 


Klappe elefanter i India | Dra på fototur til Alaska.

Safari i Øst-Afrika | Se Eiffeltårnet i solnedgangen.


Surfe på Hawaii | Dra til Nordkapp.

Ri på kameler i ørkenen (og i Sahara) | Feire 17. mai i Oslo

Se ville moskusokser | Reise til New York.

Reise til London | Reise på business class til Singapore.

 

Hva står i din bucket list?

//Alle bildene er fra weheartit.com//

Siste dag på Gran Canaria - Ferjetur til Mogan


Nå er jeg godt stasjonert hjemme etter en nydelig tur til Gran Canaria. Tenkte å vise dere turen vi hadde til Mogan den siste dagen vi var der. Reiste egentlig for markedet sin skyld, men herligfred så fint det var der! Kameraet fikk jo ikke hvile et minutt engang, haha. Dit skal jeg definitivt dra igjen når jeg skal til Gran Canaria. Nydeligste plassen på hele øya tror jeg! Kjæresten min har faktisk bodd der i 2 måneder, så var også litt gøy å se hvor han hadde bodd og slikt.

I dag har jeg bare slasket rundt i chilleklærrne og spist hamburger og sjokolade og ikke minst :sovet! Haha, tar på å være på tur iallefall, det er sikkert. Tenker jeg viser innkjøpene mine i morgen, er så mye fiiiint! 

Åhh, vil tilbake til varmen! Har du vært i Mogan før?

 

 

04.04.2014


 

Det er nest siste dag! Det har gått så altfor fort. I dag fikk vi faktisk kommet oss til Primark og handlet litt for mye, haha. Godt kjæresten min har god plass i kofferten sin <3 Kommer virkelig til å savne varmen og denne fine plassen når vi drar hjem igjen!

I tillegg til foreldrene mine reiser vi også med broren min og hans familie. Han har to tvillingdøtre på tre år som sier så mye morsomt!  For eksempel i går: Vi sitter ved bordet og får tannpirkere i sånne hvite pakker, så plukker hun ene den opp og sier "Hva i alle dager er dette? Er det sånne tabletter til å putte i rumpa?" Hahah, kan ikke huske sist jeg lo så hardt!

May there be just enough clouds in your life to create a beautiful sunset


Nyter virkelig livet i varmen nå som solbrentheten har gitt seg. I morgen skal jeg ta turen innom senteret i Las Palmas for litt shopping, gleder meg! Tar på å være nordmann i syden, sola gjør meg sååå sliten haha. Håper alle hjemme har en flott kveld <3

Sunburn is evolution's way of telling us to not go outside


 

Åhhh, denne solbrente huden slipper bare ikke taket, har smørt meg med aftersun med aloe vera, soothing spray og dytta i meg voltaren i hele dag og holdt meg unna sola. Ikke akkurat supergøy når man er i syden! Men det får jo bare gå, hadde så lyst til å utnytte denne solfrie dagen med shopping i Las Palmas, men siden det er skuldrene som er solbrente så jeg for meg at klesprøving ikke var så delikat (spesielt siden jeg må få hjelp av kjæresten bare jeg skal ha av meg en singlet, haha!) Så vi får håpe det slipper taket til i morgen. Ny dag, nye muligheter! Hvis ikke blir det ennå en dag i skyggen med en daiquiri i hånda, haha.

Fun in the sun
He.rre.gud.. Jeg har vært solbrent EN gang før i mitt liv. Og da var jeg liten, og kan ikke huske at det var så ille. Jeg er så brent! Fra ryggen til føttene til øyelokkene. Jeg må være tidens mest sutrete person akkurat nå haha. Det er jo så vondt! Har aldri hatt sympati for de som blir solbrente før, men nå bøyer jeg meg i støvet og sier unnskyld! Smørt meg inn med 3 lag after sun og håper på at det blir bedre til i morgen, haha. Dagen har heldivis vært helt fantastisk med bading og soling og litt vindusshopping. Men nå tror jeg at jeg runder av og fortsetter med å sutre og hive i meg toblerone, litt sjokolade funker alltid på humøret!

 

Håper alt står bra til hjemme! Pleier du å bli solbrent?

This could be paradise


Tidenes søndagsfrokost! Det er tradisjon hos oss å ha egg, bacon, pølser og bønner til frokost når vi er i syden, og det smaker like godt hver eneste gang. I dag har vi bare ligget og grillet oss nede ved stranda, og til morgenen tok jeg meg en liten joggetur rundt "hjerteøya". Det har desverre blitt litt overskyet og småkaldt nå, så vi skal bare sitte på verandaen til vi blir sultne igjen, haha. Har sååå lyst til å gå amok i den butikken dere ser over her. Men må jo være fornuftig, hehe! Håper alt er bra i Norge, hørte det var temmelig vårlig hjemme på Sørlandet iallefall. 

Hola Gran Canaria!


Hadebra, kalde Norge!

Hola varme Gran Canaria!

 

Nå er vi godt stasjonert her på Anfi Del Mar, kommer faktisk aldri over hvor fint det er her! Badekar på rommet og tidenes utsikt. Herlig! Nå skal vi rusle ut og spise middag hvert øyeblikk, så stupe i seng. Det har vært en lang dag med reising, så det skal bli godt å få slappet av litt. Viser dere det flotte hotellet senere! Åååh, er så gira! 

To travel is to live


Ooog, der var finværet borte ifra Lindesnes igjen. Sol og shorts har blitt byttet ut med storm og kosedress, hehe. Temmelig sykt at jeg har kunnet sitte ute på verandaen i de siste dagene i bikini, og allikevel kokt over av varme, så var temmelig forberedt på at det ikke skulle vare for lenge. Men når regnet kommer så smyger reiselysten min opp i taket. Jeg har så lyst på en byferie i et par dager i sommerferien. Men hvor skal man dra? Jeg er så heldig at jeg har en kjæreste som er (minst) like reiseglad som jeg er, så forhåpentligvis klarer jeg å lure han med på en liten tur, haha.

 wan·der·lust  (wŏn′dər-lŭst′)

n.

A very strong or irrestistible impulse to travel

I London har jeg faktisk vært før, og jeg ELSKET det. Har faktisk veldig lyst til å flytte hit. I London ville jeg gått og sett på alle de typiske turistattraksjonene, Gått på vintageshopping og funnet butikker som solgte kule ting, spist engelsk frokost med egg, bacon og bønner i Liverpool Street, og gått på en shop til you drop runde i Oxford Street.

Bella! Jeg har så utrolig lyst til å reise til Italia. Roma er jo et 'duh' når man skal ut og reise i Europa. I Roma ville jeg ha sett Colluseum, spist Italiensk pizza, sitte på en utendørs restaurant og hatt hvitvin til lunchen og spasert rundt i ettermiddagssola for å se på alle de flotte skulpturene og den flotte arkitekturen.Omelette de fromage! Pariiiiis! Har aldri vært her heller, ser for meg at det kunne vært perfekt å reise hit en varm dag i juni eller på nyttårsaften. I Paris ville jeg besøkt Louvre museet og sett Mona Lisa, vandret gatelangs med blikket rettet oppover, tatt masse bilder av utrolig arkitektur, og såklart sittet ved Eiffeltårnet helt til det ble mørkt.

 

Hvor ville du helst dratt hvis du kunne velge?

Between bridges


Hei alle! I dag har vært vår aller siste dag i New York. Litt vemodig, men samtidig litt godt også. I de siste døgnene har jeg nemlig følt meg veldig syk, og er i tillegg stukket/bitt av noe, så hele ansiktet mitt og hele kroppen er full av klumper. I tillegg virker det som om jeg har en allergisk reaksjon. Hehe, dette skjer faktisk med meg HVER gang jeg er på ferie. Tror bare jeg må bli hjemme haha. I dag er det forresten Thanksgiving, noe vi ikke tenkte på, så vi fikk oss bare et måltid i dag haha! Så nå har vi fått prøvd å ta noen bilder før vi reiste hjem, så kom oss ut av Manhattan og bort til Brooklyn for å ta bilde av broene. FOR en utsikt dere! Må virkelig oppleves om dere noen gang er i NY.

 

Skulle egentlig ta bilde av New York skyline fra Staten Island ferja i dag, men jeg sovna på metroen på vei hjem for å hente batteriet, og sovna i 5 timer på senga på vei ut. Haha hvordan er det mulig! I morgen er det Black Friday, og vi skal ta igjen litt julegavehandling. Spent på å se om vi klarer å få handlet noe i det hele tatt! 

A New York minute
Gå opp i høyden.

Ta turistbilde og lat som om du ikke er nervøs i det hele tatt.

Derretter må du roe nervene med cupcakes fra Magnolia Bakery,

imens du ser på de fine julelysene...

Gå så opp igjen ved solnedgang. Si "ooh" og "wooow" høyt, gjerne opptil flere ganger. Skrem bort alle andre ved å være ekstremt overentusiastisk.

Innrøm at du har fortjent skikkelig god sushi,

og en dessert som har absolutt ingenting med asia å gjøre..

'

Før du til slutt knekker opp lykkekaken din, nikk til visdomsordet den gir deg og gå hjem.Shop until you drop


*phuh* Hei! Nå har vi kommet hjem etter tidenes shoppingrunde. Vi har vært på Victorias Secret, Macy's og H&M på Times Square, så vi er helt utslitte! Og det er nok kortet mitt også, hehe. Skal ikke engang nevne hvor mange tusen jeg brukte inne på VS. Men var virkelig utrolig morro! Alle jenter burde virkelig unne seg en tur inn til Victorias Secret, har aldri sett maken til service.


^ Prøvde meg på noe nytt på starbucks i dag. Om du liker sjokolade så MÅ du bare smake double chocolate chip frappuccino!
Forty cups of coffee


God dag der heime! I dag fant vi en skikkelig koselig plass å ha frokost på. Scrambled eggs, bacon og noe potetgreier, juice og kaffe. Beste måten å starte en lang dag på med andre ord. Her spilte de forresten koselig musikk slikt som The Beatles og Bill Haley. Så om dere bor i østsiden av Chinatown vil jeg anbefale dere å ta turen innom Randy's bar & coffee. Veldig hyggelig service her også! Senere tok vi turen til Century 21 som er et outletsenter med mange kjente merkevarer til sterkt reduserte priser. Kjøpte meg blant annet en vakseekte veske fra Calvin Klein og mange julegaver fra Tommy Hilfiger.


Nå begynner det lille bøttekottet vårt å bli så stappfullt av klær, gaver, sko og dill at vi ikke helt hvor vi skal gjøre av oss selv, haha! Kjøpte meg faktis en ekstra koffert i går, og ekstra koffertplass på flyet. Er man i New York rundt juletider skal det jammen med handles!

These vagabond shoes, they are longing to stray


Hallo hallo! I dag har vi tuslet rundt på shoppingrunde, kjøpt oss noen fiifige ting , drukket kaffe og varm sjokolade i Trump Tower og møtt en Youtube-kjendis! Hehe. Jeg ante ikke hvem det var, trodde det var bare en fyr som spilte el-fiolin på gata jeg, helt til Christopher fikk pusteproblemer og begynte å filme han. Hehe, dere kan tro min kjære ble gira når han fikk tatt bilde med selveste Bryson Andres.


En ganske rolig dag i storbyen, men herlighed så sliten man blir av å traske rundt i evigheter. Nå skal vi slappe av et par timer før det blir middag og mest sannsynligvis litt mere shopping. Snakkes, dere!

You are just as New York as the strip steak


Himmel så trøtte vi var i går! Hehe, men vi tvang oss ut igjen for å spise middag sammen. Christoppher hadde lovt meg brownie with Ben & Jerrys vanilla icecream og fudge, og kunne jo ikke la det tilbudet passere akkurat. Og til middag hadde vi New Yorks stolthet, nemlig strip steak. Smakte nydelig!
Nå er vi nydusja og klare for å ut og shoppe! Vi har nettopp bestilt en ekstra koffert på vei hjem, så det kan bli ville tilstander.


One is born, one dies; the land increases


I dag har vi trossa alle våre grenser og vært superturister. Først frokost på Hard Rock Cafe. Måtte jo ha hamburger og øl til frokost når man er på ferie liksom. Etterfuglt av en skikkelig kul tur på Natural Museum of History. Loved it! Bare se på de sinnsykt kule innstallasjonene som det er bilde av lengre nede da! Ble helt amazed. Også en tur i Central Park etterpå. Etter dette var vi så trette og slitne i bena at vi måtte bare ta oss en tur tilbake til hotellrommet vårt for å slappe litt av før kvelden igjen. Tar på å feriere i storbyen dere! Men koser vi oss masse også da.

I kveld har vi store planer om å innta en heftig fudge dessert! Hvis vi klarer å komme oss ut igjen da, haha. 

The feeling of NYC


God kveld alle! Eller hjemme er det vel stengt talt midt på natta nå. Vi er iallefall godt stasjonert her på Manhattan, vi kom hit i går klokken 10 på kvelden, og da hadde vi vært på reisefot i 23 timer så vi var mere enn klare for å legge oss inn i bøttekottet vårt. Hehe, for hotellrommet vårt er virkelig et bøttekott! 4 km2 uten vinduer og med felles bad. But you get what you pay for! Vi ville heller bruke så lite som mulig på hotell og mer på opplevelser (og shopping.. heh) så lenge det er sånn semi-rent og i et decent nabolag er jeg egentlig fornyød. Men det er ikke en plass å henge for lenge før man begynner å kravle på veggene, så vi gikk ut temmelig tidlig for å utforske byen litt. Det er virkelig en ting jeg liker med Christopher - vi vil det samme når vi er ute og reiser. Ingen stress, bare ta det med ro og utforske pulsen på det stedet vi befinner oss. Så vi har det utrolig koselig sammen! I dag har vi bare spist frokost på en skikkelig ekkel deli, drukket starbuckskaffe i Bryant Park, vært innom NY public library og Time Square, spist burritos på en kul plass, shoppa og ruslet rundt. Herlig! Alle innkjøp må jeg desverre vise senere, siden det ikke er noe naturlig lys her inne, haha! 

Så nå har vi kjøpt med oss cheeseburgere fra Mc'ern og er klare for å slappe av de siste timene av dagen. 'MURICA!  Med andre ord har første dag vært kjempefin. Gleder oss til 11 til!

Les mer i arkivet » August 2016 » Mai 2016 » Desember 2015


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits