Iselinn Andersen - ☮

Review: Formula 10.0.6 Get Your Glow On


Klikk på bildet for å lese omtalen.

Hanami heaven


Hanami  (花見, Flower viewing)

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

 

Måtte bare tipse dere om denne fantastiske bademelken som dufter av blomstene kirsebærtrærne. Huden min ble silkemyk, og det luktet bare helt himmelsk! Jeg kjøpte den her på Bangerhead, og jeg er helt forelsket i den lukten. Jeg åpner korken og sniffer oppi flaska nesten hele tiden, haha. Er utrolig deilig med badekar altså, bare tappe i varmt vann og slappe heeeelt av. Fantastisk!  

Jeg er forresten på utkikk etter andre gode badesalt/ oljer og liknende, så om du har en favoritt kan du gjerne dele den med meg!

Favoritter i januar.


Image and video hosting by TinyPic

 

Jaa, endelig månedens favoritter igjen! Det er så digg å blogge igjen, og jeg har virkelig savnet disse innleggene. Januar har vært en træg måned med mye sykdom. Februar blir en skikkelig busy måned med forhåpentligvis lite sykdom, hehe. Månedens favoritt har jo blitt tradisjon, så nå skal jeg pinadø overholde denne. Yess!

 

MAKEUP STORE HOME SPA FACIAL SCRUB

Jeg gledet meg veldig til å prøve dette home spa kittet fra Makeup Store, og jeg må si at selv om de andre to produktene skuffet big time så ble jeg mektig imponert over face scrubben! Den har utrolig små korn, og jeg har tidligere opplevd å bli skrapet opp at face scrub, selv om jeg absolutt ikke bruker makt. Denne gjorde huden min silkemyk, og det er faktisk en fryd å bruke den!

 

L'OCCITANE EN PROVENCE HAND CREAM

Januar er vel best kjent som tørre hender måned, og denne har vært god å ha altså. Nå blir jeg ikke så fryktelig tørr på hendene, men jeg merker det kan begynne å prikke under huden etter en tur ute. Denne er så god, liten og søt. Lukter så og si ingenting og tørker inn kjapt.

 

BURT'S BEES RADIANCE SERUM

FOR et serum, dere! Denne har tilføyet utrolig mye fuktighet til huden min de siste ukene. Men, koordinert som jeg er, klarte jeg å miste denne ned i sminkeveska når korken var åpen, så de dyre dråpene bare fløyt ut over all sminka mi. Dritkult. Heldigvis er det noen få dråper igjen, men må rett og slett kjøpe en, før jeg kunne se at den var brukt, haha. Typisk meg ♥

 

BABYLISS ARGAN OIL

Dyr som bare det, så denne brukes absolutt ikke hver dag. Men tuppene mine skriker etter fuktighet pleier jeg å ta noen dråper i fuktig hår, og det hjelper virkelig!

 

PUKKA THREE MINT TEA

Verdens beste te (som er å få kjøpt på dette kontinentet iallefall) som smaker så ufattelig godt at jeg vet ikke hvordan dette kan beskrives med ord. Fikk den til jul av min søte søster som hadde fått med seg at jeg likte veldig godt mynte-te, haha! Dette er uten tvil den beste mynteteen som finnes.

 

DECLEOR AROMA NIGHT BALM

Wow, bare. WOW. Jeg gleder meg faktisk til å ta kveldsstellet før jeg skal legge meg nå på grunn av denne. Den lukter akkurat som produktene de bruker i hudpleiesalonger, og den skal masseres inn i ansiktet. Den føles også på en måte varm når man tar den på, så jeg blir helt salig og avslappet når jeg bruker denne før leggetid. Anbefales på det aller, aller sterkeste!

 

Har du noen favoritter for tiden?

Skjønnhetsprodukter jeg aldri kommer til å bytte ut


Image and video hosting by TinyPic

Man skal vel egentlig aldri si aldri, men disse produktene tviler jeg sterkt på at jeg kommer til å bytte ut i nærmeste fremtid. Dette er produkter jeg har lagt min elsk på, og dette innlegget er ikke for å selge eller noe som helst, bare være skikkelig ærlig med dere om hva som funker for meg. For skjønnhetsjungelen er stor, og det er skummelt å vandre alene, haha. Og det er iallefall ikke alltid like lett å vite hvem man kan stole på nå i dagens mediaverden. Spesielt blogging føler jeg bare har blitt penger, penger, penger og det er jo litt trist, når bloggere skal på en måte være online venninner som gir deg ordentlige vurderinger. Uansett, her er mine 6 absolutte favoritter!

Image and video hosting by TinyPic

 

THE LIP SCRUB BY SARA HAPP

Hands down, et av de mest fantastiske produktene jeg har prøvd når det gjelder scrubs. Jeg trodde egentlig ikke noe på det hele, da jeg har en tendens til å vike litt fra produkter når alle bloggere liksom hyller det opp og ned i mente, men etter jeg prøvde selv ble jeg faktisk helt frelst. Jeg bruker denne omtrent en dag i uken, og man kan nesten ikke se at den er brukt engang. Den er drøy, altså! Jeg har min i clementine, noe som passer meg perfekt. Og husk, dette sier jeg ikke for å tjene noen usle penger i kassa, jeg går faktisk 100% inn for dette produktet.

 

MAKEUP MEKKA SMOOTH AND CREAMY LIPSTICK - WILD AT HEART

He-rre-gud! Jeg har funnet min burgunderfargede leppestift iallefall. Denne er dessverre utsolgt på Makeup Mekka nå, så jeg regner med den er ganske populær. Den er kremete, men ikke glatt. Og den er matt uten å være tørr. En perfekt kombinasjon altså! Dessuten holder den ufattelig lenge, jeg har faktisk fått kommentarer etter jeg har spist både middag og dessert om hvordan i alle dager den holder så lenge. Jeg har så klart et par triks i ermet, men det er ikke alle leppestifter som holder like lenge likevel.

 

NYX MATTE BRONZER

Det er mange der ute som sverger til Too Faced sin matte bronzer, det kunne aldri jeg for jeg hadde konstant slikket meg selv i ansiktet hvis jeg lukta sjokolade. Jeg kan ikke fordra bronzere med skimmer i, og denne er matt og fin og holder hele dagen. Nå som jeg er på mitt aller blekeste gjennom vinteren (solarium, neitakk) så er den litt for mørk for meg, men om sommeren når jeg er brun og fregnete bruker jeg gjerne kun denne under kinnbena som ansikts sminke

 

BARE MINERALS PUDDER

En ganske nyoppdagen favoritt hos meg siden jeg sverget til NYX HD Powder så lenge, men nå er den tiden over. Inn med mineralsminken, sier nå jeg! Jeg føler meg lett sminket med denne på og det er alltids et stort pluss i min bok. I tillegg ser jeg nok ikke like sminket ut heller. Føler også at huden har blitt betydelig bedre etter jeg begynte med dette pudderet. I like it!

 

SMASHBOX PHOTO FINISH FOUNDATION PRIMER

VERDENS BESTE PRODUKT! Kan faktisk ikke få sagt dette nok, for jeg tviler så utrolig på at det finnes en bedre primer enn dette. Da skal man isåfall lete lenge. Iallefall for min del passer denne perfekt, siden den er oljefri og jeg har fet hud. Jeg føler meg bare hundre ganger bedre når jeg bruker denne som base på huden min, den blir rett og slett slikeglatt.

 

REAL TECHNIQUES POWDER BRUSH

At jeg har en supercrush på børstene fra Real Techniques er ikke akkurat noe nytt, jeg er nemlig glad i alle børstene derfra, og jeg skal aldri ha noe annet igjen (utenom noen billigere noen fra Makeup Mekka og liknende til øyne) Den er bare stor og superlett å jobbe med.  Gjett hvem som gleder seg til Bold Metals Collection kommer til Norge da, haha!

 

Har du noen favoritter du gjerne vil dele?

Make up store home spa


Image and video hosting by TinyPic

God helg alle sammen! Nå føler jeg meg endelig litt bedre og har fått gjort unna helgevasken, så nå skal virkelig helgen nytes. Det aller beste med å bli frisk igjen er å ta den dusjen hvor du føler deg ren fra topp til tå! I går fikk jeg dette home spa settet fra the make up store, og det lukter faktisk helt himmelsk! Gleder meg virkelig til å prøve. Vi snakkes senere! Hva er deres planer for helgen da?

Tips: Pakkekalender til henne.


Åhhh, nå kan jeg nærmest smake juleforventningene allerede! Jeg gleder meg helt vil til 1. desember. I år - som alltid, skal Christopher og jeg gi hverandre pakkekalender, men i år skal vi bare ha annenhver dag siden vi ikke vil bruke altfor mye penger nå fremover. Pakkekalender er så utrolig koselig synes jeg, og jeg elsker virkelig å pusle med det. Men jeg vet jo at det ikke er sånn for alle! Derfor tenkte jeg å tipse om noe genialt fra Makeup Mekka, nemlig ferdiglagde pakkekalendere! Så dette passer virkelig perfekt enten du vil gi det til ei venninne, dama, søstera di eller mamma! Tingene er forresten ikke pakket inn når de kommer i posten slik at man kan bestemme rekkefølge selv.

Jenta som får denne herlige pakkekalenderen er jammen heldig! Her får du ekstremt mye for penga, og sparer en hel haug med tid! Du kan trykke her for å se alt som følger med i denne pakken.

Denne kalenderen er også et supert alternativ hvis budsjettet er litt trangere eller om man vil spare litt penger på andre ting. Her får man også utrolig mye for pengene, og absolutt ting de fleste jenter som liker sminke ønsker seg! Her kan du lese hva som følger med i denne pakken.

Hvis du har bestemt deg for å kun gi gaver annenhver dag (men begge to må såklart få på julaften) så er denne pakken med 13 perfekt for deg. Veldig basice saker som garantert faller i smak. Her kan du lese hva denne pakken inneholder.

Nå er det også tilbud på en fuktighetsgivende maske som du kan legge oppi handlekurven for et slikk og ingenting! Perfekt som sokkegave, rett og slett. Denne finner du her.

//Inneholder affiliateslenker

Jeg har prøvd mange av produktene til Makeup Mekka før og jeg er storfornyød! Hadde jeg ikke vært det så ville jeg absolutt ikke anbefalt det videre. Men siden produktene er utrolig gode til gunstige priser og produktene er både miljø, dyre- og allergivennlig kan jeg virkelig stå innenfor disse produktene og anbefale dem på det sterkeste. Hadde jeg ikke hatt så mye fra Makeup Mekka før så hadde jeg uten tvil ønsket meg en av disse selv. Hadde egentlig litt lyst til å skrive "god jul" på slutten av denne posten, men det er kanskje hakket for tidlig? Haha!

 

 

Favoritter i oktober.


 

Wæ, tenk det! Nå er vi allerede i november.. En måned jeg har ventet på i en halv evighet, hehe. Vi overtok nemlig huset den 1. så nå er vi huseiere. Kjempegøy! Har ikke vist meg på bloggen i det siste pga alt for mye som skal gjøres. I morgen reiser jeg til Oslo og blir til lørdag, så tenkte jeg måtte innom og vise meg litt før jeg drar, hehe. Nå har det jo nærmest blitt tradisjon her med månedens favoritt, så kan jo ikke akkurat være noe dårligere nå. 

Makeup Mekka Smooth & Creamy Lipstick - wild at heart.(affiliate) Denne leppestiftfargen er bare så ufattelig fin! Den ser litt mørk ut, men den gir bare tidenes fineste burgunderfarge og er utrolig fin nå på høsten. Jeg fikk den sammen med den 15 pk med leppestifter jeg kjøpte fra Makeup Mekka (de er forresten på tilbud tiden, du kan finne de her)


Makeup Mekka Nailpolish - nude.(affiliate) Denne neglelakken får man kun kjøpt i 5 pakning, noe som er litt dumt. Men synes denne har en veldig fin nude farge som jeg har brukt endel i det siste! Holder lenge også.

Billion Dollar Brows - Universal brow pencil. Denne er fantastisk! Jeg har nemlig et arr som går igjennom øyebrynet mitt som øyebrynspudder ikke dekker helt, og da er denne virkelig helt topp! Veldig fin til å sette siste "finish" på brynene også.

NYX - Dusk 'til Dawn palette - Åh, verdens fiiiinese palett! Er veldig glad i å bruke denne når jeg skal noe spesielt, siden de har for mye skimmer i til dagbruk etter min mening. Men den er så utrooolig fin!

Makeup Mekka - eye shadow brush set(affiliate) Jeg kan virkelig ikke få for mange børster, siden jeg hater å rengjøre de, haha! Disse fra Makeup Mekka er helt sinnssykt gode synes jeg! Mister ikke hårene sine og "sluker" ikke øyeskyggen slik jeg ofte opplever at andre børster gjør. Nå fant jeg ikke den siste, men kjøpte disse altså i en 4-pack.

 


Hadde forresten vært utrolig hyggelig om dere ville stemt på den flotte svigerinna mi Christine i Loreal sin Trendsetters Search konkurranse! Synes virkelig hun er kjempedyktig og fortjener denne sjansen :-) Trykk HER for å stemme! Du må logge inn med facebook, men det er bare for å forhindre juks, så Loreal kommer ikke til å spamme noe. Dette tar maks 10 sekunder, så hadde blitt utrolig glad om du ville gjort dette :-) For å se bidraget hennes kan du trykke her.


Partysesongen 2014


Nå sniker partysesongen inn på oss, og jeg har så fryktelig lyst på en ny kjole eller to.. Det er alltid ekstra stas å dra på julebord, nyttårsfeiring og på byen andre juledag om man føler seg fantastisk! Selv er jeg ekstremt svak for kjoler med paljetter eller blonder. Og så klart i fargene rødt og svart! Har kikket litt igjennom både kjoler og tilbehør og laget noen få kollasjer til dere.

//Inneholder affiliateslenker.

Highlighter her | Punktvipper her | Øyeskyggepalett her | Lipgloss her

Kjole 1 | Kjole 2 | Kjole 3 | Kjole 4 | Kjole 5 | Glittersko

 

Leppestift her | Blush her

Kjole 1 | Kjole 2 | Kjole 3 | Kjole 4 | Sko

 

Naughty & Nude  neglelakk her | Blotting paper her | Mascara og eyeliner her

Kjole 1 | Kjole 2 | Kjole 3 | Kjole 4 | Sko 1 | Sko 2

 

Neglelakk her | Leppestift her | Eyeliner her | Browgel her

Kjole 1 | Kjole 2 | Kjole 3 | Kjole 4 | Sko 1 | Sko 2

 

Hva er dine favoritter?

Favoritter i sminkepungen


 Real Techniques Expert Face Brush. The Balm Nude Tude Øyeskyggepalett. Kissing Elixirs All Natural lip balm. Barry M øyebrynspalett. The Balm øyelokk primer. Formula 10.0.6 Absolute Dream Clean cleanser. Brilliant Smile tannkrem. Sumita Beauty brynvoks. Nilens Jord leppestift (737). NYX matte leppestift  (Alabama). Makeup Mekka leppestift (Wild At Heart). NYX Liquid Illuminator (Gleam). Smashbox Photo Finish primer. Formula 10.0.6 Pores Be Pure Mud Mask. Formula 10.0.6 Face Scrub. Sara Happ lip scrub. Makeup Mekka sminkefjerner. Victorias Secret Strawberry & Champagne body lotion//Inneholder affiliateslinker//

Hei dere! Det er sannelig ikke lett å være blogger på Sørlandet for tiden.. Dette bildet ovenfor måtte jeg bruke stativ for å ta. Klokken 12 på ettermiddagen! Årh, det finnes jo ikke lys lengre, jeg blir helt gal. Tok litt inspirasjon fra en av mine favorittbloggere (gh0stparties.com) og tenkte å vise dere mine favoritter i sminkepungen. Rett og slett de tingene jeg bruker mest og er aller mest glad i. Har lagt ved link på alle produktene i tilfelle noen skulle lure på hvor man kan kjøpe dem.

Nå skal jeg bruke resten av dagen på å betale regninger og lese ennå mer til teoriprøven. Jeg får det bare ikke inn i skallen! Årh, blir helt gal. Har med andre ord en ekstremt spennende dag foran meg. Neida, skal ikke være supernegativ! Selv om jeg har mest lyst til å kravle under dyna og se den nyeste episoden av The Walking Dead sammen med Chris. Uansett, håper dere koser dere i høstværet, så snakkes vi forhåpentligvis snart!

Supersalg hos Makeup Mekka.


//Affiliateslenker//

Hei dere og riktig god søndag! Her på Sørlandet er det skikkelig pjuskevær i dag og som vi alle vet så er søndag den store nettshoppingsdagen! Iallefall her i gården, hehe. Jeg prøvde produktene fra Makeup Mekka for omtrent to måneder siden, og jeg må si at jeg er utrolig imponert over sminken til den gode prisen. I tillegg har de supersalg nå for tiden. Øyeskygge fra 5 kroner, vanvittige billige børster og gratis vannresistant eyeliner. Her er iallefall noen av tingene jeg er veldig glade i fra før av, eller rett og slett ønsker meg.

Gratis kajal her | Børstesett her

Liquid mineral powder foundation med gratis kost her | Mascara her

6 pk lipgloss her | 15 pk leppestifter her
5 pk nude neglelakk her
| Mineraløyeskygge her

 

Åhh søndag! Vi snakkes senere, da skal jeg trekke linkerunden jeg har gående her, så det er med andre ord bare å melde seg på ennå.

Min basesminke


Hei dere, og riktig god mandag! Jeg har blitt spurt om jeg kan lage et innlegg med ansiktssminken min/ basesminke, og det må jo såklart la seg gjøre! Vil bare påpeke at jeg bruker kanskje bare sminke 1/ maks 2 ganger i uka, så derfor når jeg først sminker meg liker jeg å bruke litt produkter. 


♥ Primer: Her sverger jeg til Smashbox sin Photo Finish, og det har jeg gjort siden jeg først prøvde den. Den gir et glatt og fint resultat, uten at huden tørker ut i tillegg til at den er oljefri, noe som er utrolig fint siden jeg har veldig oljete hud fra før av.

♥ BB Cream (Golden): Jeg bruker så og si aldri foundation lenger, da jeg synes det blir for tykt og kakete. BB creamen fra NYX er jeg utrolig glad i, og kommer ikke til å bytte ut denne med det første. Den gir også en hel masse fuktighet.

♥ Concealer (Medium): Jeg liker veldig godt denne fra Makeup Mekka, da det tar maks 5 sekunder å påføre, uten at den renner eller føles kakete og altfor fet. Den fungerer aller best om jeg lar den stå et litt kaldere sted.

♥ Pudder (05 Medium): Er veldig glad i pudderet fra NYX og synes det er veldig lett på huden. Den er allergivennlig også!

♥ Bronzer (Medium): Jeg kan ikke fordra bronzere med en masse skimmer i, så denne fra NYX passer meg helt perfekt. Den er også veldig pigmentert, og dermed ufattelig drøy i bruken. Jeg har brukt den i et år, og den ser nesten uåpnet ut.

♥ Rouge (Classic rose): Denne fra Oriflame liker jeg utrooolig godt. Classic rose gir en perfekt farge for min hud. Har blitt utrolig glad i denne.

 

Ble ikke trukket en vinner av linkerunden i går, så dermed er det fortsatt mulig å melde seg på HER.

Favoritter i september


Det har jo nesten blitt en tradisjon å ha et innlegg i slutten av måneden med favorittproduktene her på bloggen, så denne måneden kan jo være intet unntak. Og det virker som om dere også liker dem? Disse innleggene her har faktisk blitt favorittene mine, hehe. Så da er det vel bare å kjøre på!

NAILS INC. LONDON. Dette er uten tvil min nye favorittfarge på neglene. Påføringskosten er litt vrien, men fargen er superfin og sitter lenge på. Og i tillegg trenger jeg bare å legge et lag, noe som er veldig greit ettersom jeg pleier å få mange bobler i neglelakken om jeg har to lag. Fargen heter "Victoria" og er en nydelig, dyp burgunderfarge.

NYX LIQUID ILLUMINATOR. Denne illuminatoren er skikkelig fiffig og veldig drøy i bruk. Synes den gir akkurat passe skimmer på kinnbena, i tillegg tørker den fort så den ikke blir gnidd ut i hele trynet.

NYX MATTE LIPSTICK. Ennå en favoritt fra NYX, men denne bruker jeg nesten hver dag. Den gir ethvert trøtt tryne et løft. Den er også veldig matt, så den "sklir" ikke sånn (hvis det gir mening) noe jeg liker veldig godt. Jeg har mange leppstifter fra matte-serien til NYX, men denne heter "Alabama" og er min absolutte favoritt.

MAKEUP MEKKA CONCEALER. Haha, virker nesten som om jeg skifter concealer hver måned, men denne er utrolig grei i hverdagen siden man ikke trenger koster og slike ting for å påføre den. Gir også utrolig dekkevne, men den er aller best om den blir oppbevart på et litt kaldt sted.

Hva er dine favoritter for denne måneden?

Chanel No 5.

Er det noe jeg virkelig synes er pent på en baderomshylle så er det parfymeflasker. (eller eau de toilette i dette tilfellet) Gjerne vintage. Denne kom i posten i går, fant den nemlig på finn.no og måtte bare slå til. Den er ca halvfull, men jeg kjøpte den ikke akkurat for duften sin del. Har også vunnet noen på eBay på auksjon som er helt tomme, tror de kan bli riktig så fine sammen.

-

Har forresten fått meg nytt design, hva synes dere?

Ombré waves


//Sponset produkt.

Disse neglelakkene er så utrolig fine, og har fått mange komplimenter for det, så det er absolutt ny favoritt. Neglelakkene kommer i 5 pakning, og er utrolig kule hver for seg også. I tillegg trenger man bare et strøk, og det synes jeg er helt genialt! Er så mye lettere å få det fint da. Disse superfine neglelakkene kan kjøpes her.Har du prøvd neglelakk fra the new black før? 

Minner om innlegget hvor du kan vinne en premie fra the balm her.

Favoritter i august


NÅ er virkelig høsten i gang, og selv om temperaturen er relativt høy, så kan man allikevel lukte høsten. Og vet dere hva? Jeg er faktisk helt klar for den! Sommeren i år har vært så fin, at det er helt okei med litt kaldere vær, regn og vind. Jeg er egentlig utrolig glad for at vi har så stor forskjell i sesongene, tror tilværelsen hadde blitt litt trasigere om det bare hadde vært fint vær absolutt hele tiden. Dessuten betyr høsten at det går mot jul, og det gleder jeg meg altfor mye til, haha! Nå tenkte jeg å vise produktene jeg har sverget til i august måned.

Min nye sminkefjerner fra Formula 10.0.6 er helt fantastisk! Har renset huden med denne både morgen og kveld og merker en syk forskjell på huden! Dessuten pleier jeg alltid å bruke en annen sminkefjerner for øyesminke, men denne tar faktisk alt!

Denne kjøpte jeg på Buckingham Palace shop i London, mest fordi den var så fin. Men å spraye et rom full av lavendelduft er rett og slett himmelsk! Har blitt helt avhengig. Og vet dere hvem som ikke liker lavendel? Edderkopper og mygg! In yo face, bitchezzz! Denne sprayen = god lukt og ingen akutte hjerteinfarkt. 

3-step concealer fra Soap & Glory. Utrolig god dekkevne og ikke kakete i det hele tatt! Ny favoritt hos meg iallefall.

Nude tude palletten fra The Balm er bare helt fantastisk! Den er fin, søt, fine farger og øyeskyggene er skikkelig godt pigmentert. Et heftig godt kjøp, bruker den nesten hver dag!

Enda en månedlig favoritt fra The Balm, en øyeskyggeprimer som gjør at fargene kommer bedre frem og at det holder seg lenger. Genialitet på tube!

Denne herlige, organiske leppepomaden fra Makeup Mekka har jeg blitt avhengig av!

 

Hva er dine favoritter i august?

Bli høstklar med Makeup Mekka


Så utrolig mye fint de har på Makeup Mekka for tiden! I tillegg har de et helt sinnssykt salg for tiden, hvor du kan få kjøpt utrolig mye fint til en billig penge. Jeg har prøvd endel produkter fra dem i det siste, og jeg må si jeg er superfornøyd! Spesielt med leppestiftene, øyeskyggene og sminkefjernerne. 

Nå kan du kjøpe kits for 30,- 50,- og 100,- og mascara gratis! Du kan finne alle kitsene på tilbud her.

 

3 PK nude matte lips her | Gratis mascara her | 6 PK lipgloss her | Soft smokey eye kit II her 

Mine nye favorittneglelakker! Så utrolig fine. 4 stykker for 30,- Du finner de her.

 

Har du prøvd produkter fra Makeup Mekka før?

 

//affiliateslenker

New in: Makeup Mekka


I dag var det rene julaften å komme hjem til postkassa, haha. Makeup Mekka har et heftig salg for tiden og jeg slo rett og slett bare til! Makeup Mekka er et merke jeg såvidt har testet før, men veldig fornøyd med mascaraen derfra. I tillegg bedriver de ikke grusom dyretesting, og de er i tillegg opptatt av miljøet. Kortreist og lite emballasje er nøkkelordene. I tillegg er produktene ganske allergivennlige, så dette er virkelig et merke jeg kunne tenke meg å teste mer av.


15 pk med leppestifter, jeg vet det høres helt crazy ut haha, men de kommer faktisk i 15 pk for 199,- det vil altså si en stykkpris på 13,26,- per leppestift! Og det er jo et kupp. Jeg kommer ikke til å beholde alle selv, men gi litt bort som blogg-giveaways og julegaver etc. Du finner de her.

3 øyeskygger + en palettholder. Med andre ord kjøper man palettholderen for seg selv, og øyeskyggene i små bokser. Miljøvennlig og smart! Disse er utsolgt.

I mange år har jeg brukt NYX grinding powder, og nå var det på tide med noe nytt. Du finner denne her.

Acetone fri neglelakkfjerner finner du her.

 

Gleder meg masse til å prøve de nye produktene! Har du handlet fra makeupmekka før?

Favoritter i juli


Tenk at nå er juli godt og vel over.. Heldigvis har vi fortsatt august, som er sommerens søndag! Dette innlegget er litt forsinket, men bedre sent enn aldri! Her får dere se hva mine favoritter har vært i den flotte sommermåneden.

Fujifilm instax mini 8 kjøpte jeg på Urban Outfitters i London og har blitt flittig brukt siden! Elsker hvordan bildene blir. Utrolig morsomt å ha på fest!

O.P.I Matte Top Coat har jeg forelsket meg skikkelig i. Gøy med noe nytt på neglefronten.

Real Technuiqes expert face brush har jeg blitt helt avhengig av. Kjøpte den på Boots i London, og har planer om å få mange flere av disse børstene i hus.

Kissing Elixir er faktisk med meg overalt nå. Et spray etter man har spist/ en kopp kaffe/ en øl.. Ja, hva som helst egentlig, så får du kjempegod ånde. I tillegg smaker den skikkelig godt! Min favoritt er den rosa med cinnamon smak. Du kan kjøpe den her. (sponset produkt, 100% ærlig mening)

Brynspalett fra Barry M kjøpte jeg tilfeldigvis på Top Shop i London, da jeg ikke hadde noe som helst sminke med meg. Jeg bruker ikke lengre det jeg hadde før, synes det er så utrolig lett å få fine bryn med denne paletten, anbefales virkelig!

Victorias Secret body mist Pure Seduction kommer sist, men så absolutt ikke minst. Er seriøst noe av det diggeste jeg har lukta av parfyme, haha! 

 

Hva er dine favoritter i juli?

Festivalsminke på 1-2-3!


//Innlegget er skrevet i samarbeid med Hudakutten.no//

Det er faktisk helt sinnssykt å tenke på, men det er bare fire dager igjen til Hovefestivalen begynner! Skjønner ikke helt hvor tiden har flydd. Gleder meg sånn! På festival har man jo gjerne lyst til å se fresh ut, med minimal innsats. Her mitt tips for å få sminkingen unnagjort på 5 minutter, og kun 3 produkter, slik at du ikke overfyller baggen din med kosmetikkprodukter.

Mine produkter er fra Kardashian Beauty, og det som er aller best med dem (bortsett fra at de er utrolig gode og bruke, såklart) er at de er cruelty free, altså ikke dyretestet!

Først bruker jeg Cabana Bronzer (link) for å få litt farge og glød i fjeset. Denne har 3 farger, så i tillegg til å blende alle fargene, kan du også bruke den lyse og mørke for å lage highligting og contour.

 

Mascara er alltid et must for meg, og siden jeg har litt små øyne liker jeg at den gir masse volum. I tillegg til å gi det så er den også vannfast, perfekt på festival! Du kan stå der så fresh du bare vil, men så kommer det utrolig kjipe øyeblikket når man får en øl i hodet og mascaraen renner. I tillegg svetter man på konserter, og du aner aldri når regnet slår til. Fidelity Waterproof mascaraen(link) kommer til å være min trofaste venn på konserter og festivaler i sommer!

Så til slutt tar jeg på en lipgloss med litt mørk farge i. Honey Stick Lip Gloss Blackberry Honey(link) er perfekt!
Vips! Spray litt tørrshampoo i håret og kast på deg en maxikjole og du er klar! Har du prøvd sminke fra Kardashian Beauty før?

Favoritter i mai


God tirsdag alle sammen! Tenk, nå nærmer mai seg slutten, og det går strake veien mot sommermåneden juni! Åhh, kan det bli bedre egentlig? Vil forresten takke alle som stemte på meg for å bli årets Hoveblogger! Dere er så gode alle sammen <3 Nå var det desverre ikke meg som vant avstemningen, men jeg vil gjerne gratulere vinneren MARTINE AMALIE. Hun vant med ganske mange stemmer, så jeg tipper det blir knallbra blogging derifra. Men alt håp er ikke ute for meg, juryen har nemlig ikke bestemt seg for hvem de vil peke ut som vinner nummer to, så jeg får bare krysse alle ledd jeg har i kroppen, haha. 

Denne måneden har vært så fin! Iallefall med tanke på været, jeg har dessverre vært syk nesten hele mai måned, men håper det bedrer seg snart. Av en eller annen merkelig grunn er jeg alltid mye mer syk om sommeren enn om vinteren. Jeg har blitt skikkelig forelsket i disse enkle smykkene som skal plasseres på rekke og rad bortover. Akkurat passe med pynt! Mine er fra Primark.

Denne måneden la jeg for alvor bort heftige neglelakker og fant en ny favoritt som gir en slags nude farge på neglene. Fargen heter Ivory Queen og er fra Ciatè


SOLBRILLER! Et must nå om våren, får så fryktelig vondt i øynene hvis ikke. Dette paret er fra eBay.

Vår = rosa lepper! Iallefall for meg. Min favorittfarge er fra Babor, skikkelig knæsj farge og redder så og si hver eneste tryne-krise dag.

Body butter fra The Body Shop med duft av sjokolade. Den er så fantastisk! Og lukter himmelen! Elsker å smøre meg inn med denne.Og sist men ikke minst: Jeg har fått meg en "uteseng", og den har jeg brukt hver eneste dag siden jeg fikk den opp. Kjøpte den i fjor høst, og da var det for sent å sette den opp. Åh, det salige øyeblikket da jeg satte meg ned i den for første gang! Kalesjen kan man ta ned og opp som man ønsker, noe som er genialt nå som jeg blogger ifra sola, slik at jeg kan se skjermen. Rett og slett et knallgodt kjøp!


Hva er dine favoritter i mai?

Favoritter i april


Wow, så fort denne måneden har gått! Har kanskje noe med at jeg var bortreist i begynnelsen av april, og at det har vært knallvær nesten hele måneden her i sør. Er jo praktisk talt sommer! Har faktisk gått i shorts de siste dagene. Fantastisk!

1. Noe av det beste med våren er å sette bort de store, tunge vinterskoene, og frem med conversene. Jeg elsker å gå med barbeinte føtter oppi tøysko!

2. Har aldri prøvd body lotionene fra Victorias Secret før jeg prøvde denne, og jeg er helt forelsket. Den gir masse fuktighet, klisser ikke og lukter i tillegg superdigg. Når jeg skal til London i juli skal jeg stappe kofferten full av disse!

3. På våren er det fantastisk å bringe vårlukten inn i huset, og jeg sverger til IKEA sine duftlys med jordbærduft. Finnes ikke bedre!

4. Piz Buin sin leppepomade med solfaktor 20. Denne var supergrei å ha i syden, er det en ting som ser vondt ut, så er det å bli solbrent på leppa..

5. På sommeren og våren holder det lenge med en BB cream for meg, jeg har lagt min elsk på smashbox camera ready BB cream med solfaktor 35. Viktig å beskytte huden mot UV stråler!

 

Hva er dine favoritter for april?

Et perfekt hjemmespa


Nå skal jeg love dere at jeg har kost meg masse! En hjemmespa-dag gjør virkelig susen for en sliten kropp. Dette er hva jeg sverger til når jeg skal ha spa dag.

 

1. Fotfil | 2. I love Strawberries & Cream bodyscrub| 3. Figs & Rouge cherry blossom lip balm | 4. Hårkur fra Joico | 5. En god bok! Virkelig et must | 6. neglelakker fra Ciatè | 7. Dusjskrubber til ryggen | 8. Victorias Secret fuktighetskrem | 9. Chilleste chillelista spillelisten min på Spotify | 10. Mani/ pedi sett | 11. Bryn og vippefarge | 12. Voks fra Veet | 13. Ansikstskrubb fra Palladio | 14. Fuktighetskrem til bena fra Alessandro | 15. Hårfarge | 16. Shai Barberhøvelen | 17. En grov skrubber

 

Alt er godt kompanjert av en svart kopp hasselnøttkaffe 

Hvor ofte pleier du å ha din egen lille spadag?

10 favorittprodukter akkurat nå


Hei! Jeg må fortelle dere noe kjempespennende: Jeg hadde ny rekord med 496 norske lesere i går! Det var utrolig morro, men også litt skummelt at så mange hadde vært innom bloggen min, hehe. Det var nok takket være at jeg ble linket hos stina.blogg.no i går, men ble helt sjokkert allikevel! Uansett, har fått spørsmål om jeg kunne skrive litt om mitt favorittprodukt, så jeg slo på stortromma og viste dere ti produkter jeg har blitt utrolig glad i den siste tiden.

1. Babyliss pro argan oil: Denne hårkuren er så gull! I tillegg til å dufte fantastisk og gi håret glans så er den også organisk. Tommel opp!

2. Ciatè base coat. Skjønner ikke hva jeg gjorde med neglelakken min før jeg begynte med basecoat? Neglelakken sitter mye lengre, og neglene mine blir ikke misfargede.

3. Beautybird foot gel. Etter en lang dag på jobb/ shopping/ turgåing i skogen er det vel ikke bare meg som verker under føttene? Denne kremen kjøler ned trette føtter og legger, og avslapper musklene. Lukter forresten dødsdigg!


4. John Masters organics salt spray. Denne gir håret den fine beach-looken og får håret til å lukte lavendel. I tillegg er den organisk!

5. Palladio facial scrub. Alle mine rense og fuktighetsprodukter til ansiktet er fra Palladio. Denne skrubben gjør ansiktet silkemykt og lukker porene. Denne er også organisk.

6. Anatomicals eye bag patches. Jeg har ofte trette poser under øynene. Sleng disse på i 30 minutter imens du gjør noe annet, og vips, så er de borte.

7. Batiste tørrshampoo. Jeg er nok ikke den eneste som sverger til Batiste når håret begynner å bli fett, haha. Denne har også saltpulver i som gir masse volum til håret.

8. Ocèane Femme makeup remover. Denne er genial! Hvis man sminker seg og gjør noe feil trenger jeg ikke finne vann og sminkefjerner. Denne funker som et lite viskelær og er faktisk en livredder iblant!

9. Blender Cleanser. Å vaske sminkekostene er viktig, og denne har blitt min favoritt! 

10. Nougat London sparkling body shimmer. Jeg liker å smøre denne utover leggene når jeg skal på fest/ pynte meg litt ekstra. I tillegg er den ikke fet og tørker så og si med en gang.

 

Hva er ditt favorittprodukt for tiden?

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits