Iselinn Andersen - ☮

Ebay findings #3


eBay er alltid gøy! Selv om jeg ikke skal ha noe kan jeg sitte og kikke i timesvis. Wachlisten min er altså full som bare det, hehe. Her er et knippe av det som har ligget og ruget på samvittigheten min i det siste.

1. Bukse | 2. Ring | 3. Smykke | 4. Pute | 5. Neglefolie | 6. Skrapekart | 7. Trehånd | 8. Ringer | 9. Clutch

 

Likte du innlegget? Se eBay findings 1 her og eBay findings 2 her. Trenger du hjelp med eBay handling? Her kan du lese mine eBay tips.

Favoritt instagrammere


Instagram er virkelig et fantastisk verktøy som jeg er veldig flink til å sjekke, men veldig dårlig til å bidra noe selv på, hehe. Men siden instagram er det første jeg sjekker når jeg våkner, og det siste jeg sjekker når jeg legger meg tenkte jeg å dele mine 5 favoritter. Kanskje du får en ny favoritt?
@thepinkdiary er bare en fantastisk konto, stappfull av nydelige bilder og inspirasjon på et fat. Det er som tidenes vakreste ting har blitt stappet inn på en og samme konto. Virkelig verdt en follow!

@itsabandoned har mange bilder fra forlatte steder rundt om i hele verden. Litt nifst, men veldig vakkert og spennende. Bildene de legger ut er alltid av god kvalitet og med en interessant beskrivelse, og dette er faktisk en av instagramsidene jeg kan sitte i timesvis å lese og se på.

@laurenrocke er en makeupartist som har de nydeligste brynene jeg noengang har sett, haha. Jeg elsker stilen hennes og måten hun sminker seg på!


@inspoforallgirls er en temmelig over-all inspirasjonsside. Som å se på weheartit, bare at man er på instagram på en måte. Her er det alltid mye pent å se!

@lindahallbergs har den fineste sminke- og skjønnhetsinstagramkontoen som finnes! Jeg aner faktisk ikke hvordan det går an å være så dyktig og så full av kreativitet. Hun er faktisk også den eneste youtuberen jeg gidder å følge sånn halvveis med på (@bangerbeauty)


Hvilken instagram er din favoritt? Legg gjerne igjen din eget ig-navn i kommentarfeltet, så tar jeg gjerne en titt!

5 ting du kan gjøre denne helgen.


Helga nærmer seg med stormskritt, og når man ikke har noe fast på agendaen kan man fort bli litt undrende til hva man kan finne på. Her tenkte jeg å komme med noen få, enkle tips til hva man kan ta seg til når helga kommer.

Lag middag sammen.
Ofte når det inviteres venner eller jeg er sammen med kjæresten blir det ofte en pizza på pizzabakeren og en film. Kjedelig i lengden? Dritkjedelig. I stedet kan man gjøre alt som skal til for å lage et herremåltid sammen! Dra på butikken sammen og lag maten sammen. Ta dere god tid, smak, drikk vin til, hør på musikk og gjør en helaften ut av det. Er forresten utrolig lite kokkelerings-egenskaper som skal til for å lage noe god helgemat.

 

Shop på nye steder.

Helg = shopping for utrolig mange. Men hva med å legge shoppingbesøket til noen litt ukjente sidegater neste gang? Ofte når jeg kjører igjennom for eksempel Kristiansand sentrum tenker jeg "Åh, der skulle jeg ha vært innom!" Men det blir liksom aldri noe. Kanskje du finner noe utrolig fint og unikt?

 

Dra på oppdagelsesferd.
Riv deg løs fra den dritkjedelige, voksne tilværelsen og legg ut på tur. Dra en vei du aldri har gått før, og gå gjerne av stien. Ta også med deg en liten matbit og kos deg skikkelig.

 

Søndagsbrunch.


I filmer som foregår på Manhattan er det alltid sunday brunch involvert, noe som virker utrolig koselig. Om det ikke finnes restauranter i nærheten av deg kan det jo arrangeres hjemme. Pynt dere pinlig opp, og spis croissants og drikk kaffe i mange timer.

 

Planlegg uken som kommer.
Sett deg ned og planlegg ting du føler er tidskrevende. Kanskje en matlagingsplan og handleliste eller en to-do list? Uken som kommer blir mye enklere om fortids-deg har gjort litt av forarbeidet.

Favoritt nettbutikker #1


 Min verste fiende er kjøpesenteret, så for min del blir det mer nettshopping enn noe annet. Tenkte å vise dere mine favoritter innenfor kategoriene klær, interiør, kosmetikk og krimskrams!

Members -

Mest geniale nettbutikken for klær jeg vet om! Her selger de kjente merkevarer til sterkt reduserte priser. Jeg har blant annet kjøpt Jeffrey Campbell sko der til -70% og mange andre fine sko til bare 50 kr per par. Her må man bli invitert for å kunne handle, så hvis du vil kan du legge igjen e-mailen din i kommentaren, så kan jeg sende deg invitasjon.


- Sportamore -

Dette er nettbutikken jeg pleier å handle treningstøy fra. Ganske billige priser, og ikke minst et gigantisk utvalg av både de mest kjente merkene som Nike, Casall, Adidas og til litt mindre kjente merker.

 

- Victorias Secret - 

Å handle i butikken på Victorias Secret er jo en hendelse i seg selv, men vi som bor i et VS-fritt land må bare ta oss til takke med litt nettshopping der ifra iblant. Frakten koster flesk, men det er såååå verdt det!

- Asos - 

Åh, her har de så utrolig mye fint, i alle mulige prisklasser. Jeg har bare en kjole derfra, men hver gang jeg er innom så havner tusen ting i handlekurven. Godt jeg har bittelitt selvdisiplin, haha.

 

- Nelly - 

Dette er vel hele Norges favorittnettbutikk? Finner en del fine ting der, men synes ofte ting kan være ekstremt korte. Men når jeg først faller for noe der, så faller jeg virkelig for det! - Sheinside -

Dette må være min ultimate favoritt nettbutikk for klær tror jeg! Her er det bare altfor mye fine ting. Dessverre er tingene ofte litt små i størrelsene, selv om målene tilsier noe annet. Heldigvis har jeg bare fått en ting derfra som jeg ikke passet. Frakten er også gratis, men tar laaang tid, om man ikke kun kjøper ting med "ships within 24 hours". 

 

- Sabo Skirt -

Her har de virkelig mye fint! Mest vår- og sommerklær. Dette er en australsk nettside, så man får skikkelig sommerfølelse av alle klærne de har. - Ellos -

Da jeg var mindre var katalogene det nærmeste jeg kom til storbyshopping. Hehe, husker så godt at jeg pleide å sette ring rundt de tingene jeg ønsket meg, også satt jeg og så på at mamma fylte inn alle de rare tallene. Nå har jo faktisk talt Ellos utrolig mye fint! 

 

Hva er dine favoritt nettbutikker for klær?

Minner om giveawayen hvor du kan vinne produkter til en verdi av 700,- Meld deg på her.

Ebay guide


Jeg har fått spørsmål om jeg kan lage en eBay guide til dere, så her kommer den! Først og fremst er det lurt å opprette en Pay Pal konto. Det finnes mange selgere på eBay som kun tar betaling via Pay Pal, og dessuten er det sikrere for deg som kjøper varen! Du kan velge om du vil putte penger inn på Pay Pal kontoen din, eller om du vil at det skal ha direkte kontakt med kortet ditt. Dersom du ikke mottar varen din, eller den er ødelagt så er du også forsikret via Pay Pal!
Frakt:

Her står det hvor mye fraktkostnadene blir på.

Jeg foretrekker å lete først med free shipping. Da trykker du på "Free shipping" knappen under "Delivery Options.

Toll:

Toll forekommer hvis man kjøper noe over 200 NOK. Altså, hvis du kjøper 2 ting fra samme selger som hver koster 150 NOK, kan det være lurt å ikke bestille pakkene samlet. Kjøper du noe rett over 200 NOK kan du spørre selgeren om han vil skrive en annerledes pris på pakken enn hva du betalte. Kjøper du derimot noe som koster 199 NOK + frakt på 2 NOK, så trenger du ikke betale toll. Toll forekommer kun hvis varen er over 200-kroners grensen. Lurer du på hva tollen blir kan du sjekke dette her.


Leveringstid:

Anslått leveringstid står under shipping kostnadene. Etter min erfaring kommer varer ifra Kina o.l ikke før helt i slutten av den anslåtte leveringstidperioden. Så ingen grunn til panikk!

 

Under "Item condition" står det om varen er ny med tags, ny uten tags eller brukt. Det er også lurt å bruke selgere som har badgen "Top-rated seller". Det betyr at de har en såpass høy fornøyd-rating at de kan (i de aller fleste tilfeller) stoles på.Noe av det jeg får mest spørsmål rundt eBay-shopping er hvordan jeg finner så mye rart. Det finnes noen norske Facebook-grupper hvor man kan få masse inspirasjon. eBay gruppa kan du finne her, og eBay interiør gruppa kan du finne her.

Det andre som gjelder er å være spesifikk. Søker du "necklace" får du opp en hel haug av alternativer du mest sannsynligvis ikke er interessert i. Prøv for eksempel "Gold statement necklace bib". Ofte hvis jeg blar igjennom et moteblad eller en blogg, og jeg ser noe jeg liker kjempegodt prøver jeg å søke det opp på eBay aller først!
Før du begynner med søkingen kan det være lurt å krysse av om du vil kun se auksjoner, eller om du vil kjøpe tingene med en gang. Jeg velger så og si aldri auksjon, det er nemlig noe jeg absolutt ikke har tålmodigheten til. 

En annen generell regel jeg liker å følge på eBay (og stort sett ellers) er; hvis det virker for godt til å være sant, så er det mest sannsynligvis det!

 

Liker du å handle på eBay?

Sminketips: Slik vasker du sminkebørstene dine.


 Å vaske sminkekostene er noe jeg ble introdusert til for omtrent et år siden, og nå skjønner jeg ikke helt hvorfor ikke det var en selvfølge før? Det spiller egentlig ingen rolle om man bruker kjempedyre børster eller noen fra eBay, for man ville jo ikke brukt samme klut i ansiktet uke etter uke uten å vaske dem. I tillegg er det ikke bare et hygienespørsmål, men børstene blir så utrolig mye bedre å bruke, siden de ofte kan bli veldig seige, gi deg et resultat fullt av skjolder eller rett og slett bare bli ødelagt. Når man investerer i noe, så er det jo greit at det holder seg også!

Slik så børstene mine ut før jeg begynte å vaske dem. Man ser det spesielt godt på Real Technuiqes børstene, fordi de er egentlig hvite på tuppen. 

Jeg har tidligere brukt bare shampoo og vann, eddik og andre hjemmeløsninger, men synes egentlig det funket relativt dårlig. Jeg har også prøvd makeup cleaner fra andre merker, men Beauty Blender the Cleanser er min absolutte favoritt. Du kan kjøpe den her. Den er bittelitt dyrere enn andre merker, men den er utrolig drøy i bruk. (Dette er ikke reklame eller noe som helst, det er rett og slett bare en anbefaling) Den er heller ikke dyretestet, så stort pluss for det!

Slik gjør du: 

♥ Fukt kostene i lunket vann

♥ Påfør en passelig mengde med rensen (ikke for mye)

♥ Gni forsiktig på børstene, og skyll med vann. Repeter til det ikke kommer mer sminkerester

♥ Tørk børstene forsiktig med et håndkle

♥ La børstene ligge ned på et håndkle for å tørke, eller opp ned. Du kan også tørke de med en hårføner på svak varme.

Hvordan rengjør du sminkekostene dine?

Tips til blogginspirasjon.


Å ha en blogg er for det aller meste bare gøy, men det krever endel planlegging og ikke minst inspirasjon for å føle at man får gitt ut et bra innlegg til leserne sine. Her kommer noen tips til hvordan du alltid kan ha et innlegg for hånd.

Jeg noterer alltid ideene mine, enten det er DIY prosjekter, fotoideer og blogginnlegg. På en dag hvor jeg ikke har noe å blogge om, finner jeg frem notatene og blar meg igjennom noe som kan gjennomføres den dagen.


Dette er utrolig inspirasjonsgivende, og jeg pleier å lese både de på topplisten (som er verdt å lese) og mindre blogger. Med en gang jeg kommer over en blogg som virker interessant så legger jeg de til som venn her på blogg.no slik at jeg får deres innlegg rett i feeden min. Genialt! Jeg finner inspirasjon hos blant annet: Lipstickwithsomesunshine, cupcakesandcashmere, essiebutton, boredpanda, eirinkristiansen og styleconnection.


Skriv om noe du kan og noe du interesserer deg for. Jeg tipper dere ikke har noen utbytte av å lese om mine hestetips, fordi jeg er hverken interessert i det eller kan noe som helst. Om du skriver om det du liker kommer inspirasjonen løpende fortere enn du klarer å skrive! 


Er det virkelig en ting som får meg til å samle inspirasjon i hopetall så er det hvis jeg får leser-boost en dag. Da får jeg veldig lyst til å beholde de leserne jeg har fått, og kanskje tiltrekke ennå flere ved å skrive gode innlegg. Det er mange ting du kan gjøre for å få lesere, blant annet å linke til innleggene dine på facebook, twitter og instagram, være med på linkerunder, kommentere andres blogger og bloggshout.

Ofte ser jeg bloggere som ikke svarer på kommentarene de får i det hele tatt, noe som er trist i seg selv. Men lesere kommer ofte med ønsker til hva de vil se mer av hos deg. Å lytte til leserne dine gir mange fordeler. Toppbloggerene får også mange kommentarer om hva leserne ønsker. Kanskje du kan knabbe noen av dem også?


Dette er kanskje det letteste, men samtidig det vanskeligste punktet på hele lista, fordi det er ikke alltid lett å vite hva man leter etter! Etter jeg har kost meg med et blad eller artikkel pleier jeg ofte å gå tilbake litt for å se om jeg får inspirasjon derfra. Magasiner er alltid proppfulle av ting du kan bruke, jeg leser for eksempel Elle og Costume hver måned. Ellers kan du finne inspirasjon bare ved å ta med deg kameraet ut på en tur. Let høyt og lavt.

Dette gir meg alltid en boost! Et nytt design, eller en ny header kan gjøre underverker. Det er på en måte som at man ikke vil rydde stua fordi den ikke er noe fin allikevel, men om du får inn en ny sofa eller gardiner så vasker man gladelig ned hele stua fordi man vil at det skal være fint. En ny frisk er aldri dumt!

 

Hva er ditt beste tips for å unngå bloggtørke?

9 tips til hva du kan gjøre om sommeren


Sommeren er uten tvil min favorittårstid, men noenganger blir dagene litt lange og spørsmålet "hva skal jeg finne på?" dukker opp. Her er 9 tips til deg!

1. Overnatte ute. Enten du vil sove i telt, på trampolina eller bare lage en svær seng ute som du kan kikke på stjernene fra. Gøy med venner og that one special! 

2. Piknik. Dette er så utrolig koselig, spesielt nå på sommeren. Pakk ned favorittmaten din, puter og pledd og kos deg en avsides plass. Er du alene er det ekstra deilig å ha med favorittlektyren din, enten det er en roman eller Elle.3. Spadag. Spesielt perfekt på gråværsdager. Ha føttene i grønnsåpevann, fotfil, gode kremer og en fresh neglelakk. 

4. Matlaging. Jeg elsker å lage mat, og om sommeren liker jeg å eksperimentere med nye oppskrifter. Og det beste er å flytte kjøkkenet ut! Da er grillen god å ha. Ekstra godt smaker det hvis fisken er fanget selv og soppen selvplukket.5. Være aktiv ute. Spill volleyball, fotball, gå på lange turer og svøm. Mulighetene er uendelige!

6. Inviter venner. Bare å være med dem er nok, dere finner garantert på noe å gjøre sammen.
7. Roadtrip! Få med venner, eller dra på en weekendtrip med familien din.8. Begynn på et etterlengtet prosjekt. Enten det er å lære å sy, dyrke egne planter, skrive bok eller bare rydde ut av garderoben så er det på sommeren du har god tid.

9. Dra på stranden. Dette er noe jeg prøver å bli flinkere til hvert år, fordi det er jo så gøy. Sett av en formiddag til å kose deg på stranda. Hallo, D-vitamin! Men ikke legg solkremen igjen hjemme!
 

Hva er ditt tips til hva man kan gjøre om sommeren?

 

 

Slik sparer du penger


Nå som sommeren er i full gang er det vel nok av dere som stresser med å finne ny leilighet og slike ting til studiestart. Jeg har selv hatt en ekstrem trang økonomi, og har lært meg endel triks for hvordan jeg kan få pengene til å vare så lenge som mulig. 

 

- Lag deg et budsjett. Da får du oversikt over hva pengene dine brukes til. Hvor mye skal du bruke på mat? Hvor mye på transport? Hvor mye på underholdning? Bare husk på at du er ung, og ikke undervurder underholdningsdelen av budsjettet, ellers sprekker det garantert. Det er lov å ha det gøy!

- Skal du noe spesielt neste måned? Begynn å sette av penger allerede nå! Plutselig står du der med sjegget i postkassen og er blakk når ting skal skje. Alltid vær et steg foran! Det kan være lurt å opprette en sparekonto, slik at du alltid har nødpenger for hånd.

- Kjøp matvarer når de er på tilbud. Dette er ekstra flott om du har en fryser. Du kan kjøpe både grønnsaker og kjøtt og fryse dette ned. Grønnsakene mister så og si ingen av næringsstoffene, og smaker nesten like godt som ferske. 

- Gå på butikken en gang i uken. Planlegg en uke fremover hva du skal spise. Da unngår du en hel del impulskjøp, og handler det du skal ha. Gå heller ikke på butikken når du er sulten!

- Unngå å få purringer på regninger. Vips, så går mye ekstra penger på å betale gebyrer! Ikke gøy.

- BSU sparing. Dette kan du trekke av på skatten, og de fleste av oss har jo lyst på egen bolig en dag? Det tar 8 år å fullstappe en BSU-konto, så det er bare å begynne!

- Skaff deg en sommer/kvelds eller helgejobb. Slik har du mer penger å rutte med, og det er vel ikke å forakte?

- Skolebøker er kjempedyrt! Prøv å få tak i brukt. Men vær kjapt ute!

- Lag mer enn en middag når du først er i gang. Plutselig en dag kommer du hjem, trøtt og sliten og ikke minst sulten. Da er det fantastisk å ha restemat i kjøleskapet eller fryseren, istedenfor å gå på en smell og kjøpe dyr fastfood

.

- Trenger håret en stuss? Klipp håret billigere ved å gå til en lærling. De gjør som regel en ganske god jobb for en mye billigere penge!

- Gå på loppis! Vi liker alle å ha det koselig hjemme hos oss, men møbler og interiørartikler er dessverre dyrt. På loppemarkeder kan du finne billige og unike skatter.

- Bruk eBay, finn.no og andre steder hvor man kan gjøre et kupp om det er noe spesielt du har lyst på.

- Bruk fordelene som kommer ved å være student! Finn ut av tilbudene i byen din, og ikke vær redd for å melke dem så hardt du bare kan. Penger spart er penger tjent.

- Istedenfor å bruke pengene på dyre treningsmedlemskap kan du bruke naturen om du har muligheter for det. Spesielt i sommermånedene er det fantastisk å være aktiv ute.

 
- Trenger du virkelig den kjolen eller vippeextensions? Begrensninger er viktig når økonomien er stram. Dessuten blir gleden mye større når det er noe du har spart til og nå har råd til.

- Istedenfor å gå på kino kan dere kanskje se film hjemme istedet? Netflix koster 99 kr i måneden, og 2 stykker kan bruke den samtidig. Kanskje du kan dele med noen?

- Smør matpakke istedenfor å bruke pengene i kantina, selv om pizzaloff er sååååååååå godt!

- Lag heller middag hjemme, fremfor å spise på restaurant. Det er minst like koselig, og ikke minst vet du nøyaktig hvilke næringsstoffer du får i deg.

- Bensin og diesel er ufattelig dyrt, så å gå til innkjøp av månedskort for buss er definitivt en god investering om kollektivtilbudet er bra der du bor.

- Bruk biblioteker for det de er verdt! Lei bøker og filmer gratis, istedenfor å kjøpe.

- Uten å være for stigmatiserende så er det jo ingen myte at vi jenter er glad i salg. Husk at 50% avslag ikke betyr "billig"!

- IKKE TA OPP FORBRUKSLÅN! Rentene er skyhøye! Ta heller opp studielån.

- Har du en uvane? Jeg drikker for eksempel alt for mye pepsi max. Finn ut av hvor mye du sløser på uvanen din, kanskje du til og med klarer å begrense deg?

 

Hva er ditt beste sparetips? Er du student?

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Juli 2015


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits