Iselinn Andersen - ☮

Linkerunde - jeg vil lese din blogg!


Jeg er alltid på utkikk etter nye blogger å lese. Så om lesertallet ditt er 2 eller 2000 spiller ingen rolle. Legg igjen et spor i kommentarfeltet, så kårer jeg 1-3 vinnere på søndag.

Vinnere av linkerunden


Så mange flotte bloggere som meldte seg på linkerunden! Jeg har brukt over halvannen time på å gå igjennom alle og velge ut 3 stykker, noe som var utrolig vanskelig! Men her er altså de 3 som blir anbefalt for nå. Tror jeg må ha linkerunder oftere, for dette var utrolig morro! Jeg sitter igjen med en haug av blogginspirasjon. Ta en titt på disse flotte bloggerne! 

Fotografietmitt.blogg.no av Hilde.

Wow, denne bloggen er bare en eksplosjon av fotoinspirasjon. Hilde er 17 år gammel, og bor i Frankrike, for en drøm! Brukte lang tid inne på bloggen hennes for å titte på alle de vakre bildene. Er du interessert i fotografi er denne bloggen virkelig noe for deg.

Malindh.blogg.no av Malin. 

Liker veldig godt den "grungy" feelingen bildene hennes har, noe som gjør bloggen hennes veldig interessant. Bloggen er stappfull av fine, klare bilder og moteinspirasjon. I tillegg har hun det flotteste håret jeg har sett på lenge! Denne 19 år gamle jenta har rett og slett imponert meg med bloggen hennes!

Leneid.blogg.no av Lene.

Liker du klare, lyse og bare skikkelig fine bilder? Da kommer du til å elske bloggen like mye som jeg gjorde. Inspirerende blogg som jeg brukte kjempelang tid på å lese igjennom. Hun lager også (kjempefine!) bakgrunner til iPhone. Love it!


Leser du noen av disse bloggene?

Vinneren av ukens blogg


Wow, fantastiske blogger som hadde meldt seg på ukens blogg denne gangen! Ble helt satt ut jeg, og hadde virkelig trøbbel med å velge bare en. Til slutt falt valget på en blogg som har nydelige bilder, pent og oversiktelig design og en bra skrivemåte. Med andre ord - alt jeg selv leter etter i en blogg. Gratulerer til http://ceeelina.blogg.no/

 

Denne jenta fortjener virkelig ekstra oppmerksomhet på bloggen sin, for den er virkelig nydelig! 

Vil du bli ukens blogg?


 

Årh, i dag regner det skikkelig her nede i sør, og i tillegg har jeg fått så vondt i halsen at jeg bare kan hviske. Haha, vi har vel alle vært der? Farfar er helt forvirra fordi han ikke forstår ikke at jeg prøver å si at jeg har vondt i halsen så jeg ikke kan snakke, haha! Så hva er vel mer passelig enn å kikke igjennom noen blogger? Legg igjen bloggadressen din, og fortell meg om du er med :-) Vinneren blir trukket på mandags morgen. (Forresten må dere gjerne trykker 'liker' på facebooksiden for bloggen min om dere vil. Har egentlig ingen relevanse med ukens blogg, men det er jo veldig koselig!)

Ukens blogg + 2 anbefalinger


Dette er første gang jeg har ukens blogg, og kommer mest sannsynligvis til å fortsette med dette om folk melder seg på. Vil du melde deg på til neste uke? Trykk her. Her har jeg også lagt ut to anbefalinger av de som meldte seg på.

Nydelig jente med en blogg med mange inspirerende outfitsbilder. Hun har et fint og enkelt design som passer godt med det hun blogger om. Hun er også ukens blogg og får stå i sidebaren min i en uke. //BILDENE ER TATT FRA HENNES BLOGG. Av en eller annen grunn funket det ikke å linke dette bilde, så trykk her.

 

Nå til to anbefalinger:

 Kjempesøt jente med en utrolig kul stil. Digger designet på bloggen hennes, føles ut som om jeg åpner en eventyrbok. //BILDENE ER TATT FRA HENNES BLOGG.

 

'

En herlig hverdagsblogg, skrevet av Janne. Hun tar virkelig vare på leserne sine, og har ofte konkurranser med flotte premier. Hun er også veldig flink med negledesign, og det er alltid morro å besøke bloggen hennes. //BILDENE ER TATT FRA HENNES BLOGG.

 

Har du besøkt noen av disse bloggene før?

Gi meg bloggtips? Den beste bloggen blir stående i sidebaren min i 1 uke.


Jeg tenkte jeg ville begynne å ha 'ukens blogg', en grunn fordi det er alltid morsomt å bli trukket ut som best i noe og få en liten belønning for det, og en grunn fordi jeg gjerne vil lese spennende blogger. Meld på deg selv eller en blogg du synes er interessant og inspirerende. Jeg linker 3 stk i et eget innlegg, og en av de får også stå i sidemenyen min i en uke. 

Jeg liker best blogger som:

Blogger aktivt.

Har ryddig design.

Hander om foto, mote, interiør og diverse hobbyer.

Bruker store, fine og klare bilder.

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Meld gjerne på noen som ikke har så veldig mange lesere, det er nesten de jeg synes er gøyest å lese. Hvis folk synes dette er gøy så fortsetter jeg med det videre :-) 

 

Hvem vil du melde på som ukens blogg?

 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits